USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Стурбованості і занепокоєння замало», – Зеленський про реакцію світу на російську агресію

22 Січня 2020 18:34
Президент України Володимир Зеленський під час свого виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі заявив, що в умовах анексованого Криму і продовження бойових дій на Донбасі Україні недостатньо отримувати від світу лише стурбованість і занепокоєння.

Про це пише Радіо Свобода.

«Шостий рік, як у моїй країні йде війна, шостий рік, як Росія анексувала в нас частину території. Незважаючи на тисячі сторінок міжнародного права та сотні міжнародних організацій, покликаних його захищати – ось така у нас new normality. Так, світ згуртувався навколо вирішування цих питань, але чи достатньо українцям, загиблим, і тим, хто втратив домівки, чи достатньо їм всесвітньої стурбованості та занепокоєння. Цього замало і це є правда», – сказав Зеленський.

За його словами, ситуація з агресією щодо України «це лише один з прикладів, що нинішня архітектура світу, на жаль, вразлива».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 22 Січня 2020 19:18
Вова ти дурак?
Степан (Крымчанин) Показати IP 22 Січня 2020 19:57
Не понимаю. Украина признала РФ "страной агрессором"? Дело хозяйское. Но, продолжает дипотношения. Это как? -в гитлеровской германии во время блокады Ленинграда работает посольство СССР? Хотите-считайте Россию агрессором, дело Ваше. Но, выпрашивать транзит газа (3% ВВП Украины) у "агрессора" достаточно нелепо. При этом, поднимают гвалт "зрада" при транзите угля через Украину. У "страны агрессора" закупаются комплектующие для военных вертолётов (Улан-Удэ) и самолётов (Казань). Кстати, завод "Мотор" тоже получает запчасти из России. В "аннексированном" Крыму продаются некоторые продукты питания из Украины . Я лично постоянно покупаю кетчуп "Чумак red-hot с халапеньо". А как же «товарная блокада»? Попробовали ввести военное положение-что из этого получилось-сами знаете. Только насмешили. Ваши "патриоты" больше всего кричат, но быстрее всего сваливают за границу. Оставшиеся неудачники еще больше начинают визжать про "неньку Украину". Определитесь.
!"№ до Степан (Крымчанин) Показати IP 22 Січня 2020 21:15
Умничка вы наша. Вы или слепец, или глупец. Или просто прикидываетесь дурачком. раша у Украины выпросила прощение долгов и прекращение всех судов. Выпросила, не больше и не меньше, хотя действительно Украине это было не нужно. Вон Польша например, взула рашу на раз два. Отказалась от продление контракта с мордором по газу, - красавцы. И мы могли, но мы добрые ...
Дмитрий до Степан (Крымчанин) Показати IP 22 Січня 2020 21:17
Уважаемый Степан, мы на Западной Украине тоже не понимаем, как Вы можете так рассуждать, ведь Вы тоже часть нашей с Вами Украины,а Президент в первую очередь дипломат, Россия и Вам и Нам не враг, а то что все беды из-за политики одного человека ВВП,это и так всем понятно, посмотрите пожалуйста зарплаты в ЛДнр,и сравните с Украиной, это политика кремля,это путь к краху, а мы свободное демократическое государство с наилучшим за все время независимости Президентом ,и ещё представте если бы сейчас Крым не был анекксирован, сколько бы туристов со всей Европы, Украины, и России было бы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus