USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тягнибок хоче відмінити всі радянські свята

29 Квітня 2011 15:48
Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок виступає за відміну усіх радянських свят.

Про це пише сайт "24".

"Я за те, щоб зовсім скасувати всі радянські свята. Однак для людей 1 травня - це можливість поїхати на городи і посадити картоплю. Якщо взяти до уваги зростання цін на овочі, цей вихідний людям потрібен. Однак не як вихідний радянського минулого, а як можливість забезпечити себе овочами на зиму", - сказав Тягнибок.

"1 травня – це типове свято радянського минулого, міфічна солідарність трудящих. Такого не існує. У нас взагалі є проблема тупого копіювання радянських цінностей", - додав він.

"Владі необхідно грамотно міняти психологію суспільства, в першу чергу, своїм прикладом, щоб люди дивилися на світ через призму українських окулярів. Влада повинна культивувати правдиву історію України, українських героїв і українські національні свята. Якщо дивитися календар і порівнювати, скільки в Україну свят, порівняно з європейськими країнами, і відповідно кількість вихідних, виявиться, що ми є першими і можемо цим пишатися", - сказав Тягнибок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
M Показати IP 29 Квітня 2011 17:50
Оце правильно, давно пора. А то вже 20 років, як нема тієї клятої держави, а досі святкуємо травневі свята, 23 лютого, 9 травня... Друга світова закінчилась у вересні 1945, а не 9 травня. До цього моменту гинули тисячі людей і українців в тому числі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus