USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тимошенко хоче позичити Кучмі iPad

28 Березня 2011 14:48
Екс-прем’єр-міністр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко порадила другому Президенту Леоніду Кучмі наслідувати її приклад і завести аккаунт на сервісі Twitter.

Про це інформує 24 .

Рекомендацію Президенту вона дала на прес-конференції в Києві після повернення з Брюсселя. За словами опозиціонерки, Кучма, на якого нещодавно завели кримінальну справу, може, як і вона сама, повідомляти через мікроблог про свої візити до прокуратури. Тимошенко зазначила, що готова навіть позичити йому iPad.

"Якщо він напише десь там що "нас багато нас не подолати" з Генеральної прокуратури, я йому обов’язково перетвітну", — додала Тимошенко.

Сама Юлія Тимошенко, як відомо, завела аккаунт на Twitter близько місяця тому. Вона стала використовувати цей сервіс, зокрема, щоб повідомляти про свої візити до прокуратури та оперативно коментувати ситуацію з заведеними проти неї кримінальними справами. Відповідні твіти Тимошенко відправляла прямо з допитів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus