USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Обрання головного міліціонера у Володимирі-Волинському: конфлікт

8 Травня 2014 13:33
Емоційно, з криками, образами та взаємними звинуваченнями тривало вчора у Володимирі-Волинському громадське обговорення претендентів на посаду начальника міськрайонного відділу МВ УМВС України у Волинській області. Участь в обговоренні взяли лише два кандидати із трьох раніше заявлених – Віталій Здомищук та Віталій Мархальчук. Василь Новосад участі у слуханнях не брав.

Слід зазначити, що дані громадські слухання ініційовані були Автомайданом, Самообороною Волині, «Правим сектором» та Громадським сектором.

Також до них долучилася і громада Володимира-Волинського, адже один із претендентів на крісло «головного міліціонера» - Віталій Здомищук - уродженець княжого міста.

Модераторами зустрічі виступили представники Громадського сектору Волині Оксана Ярош та Марія Доманська. Двом дівчатам довелося відбивати подекуди навіть хамські зауваження, що такі слухання нелегітимні і їх проводити не варто.

Підтримати Віталія Здомищука прибула чимала кількість колишніх правоохоронців, які з ним не один рік працювали пліч о пліч та низка працівників бюджетної сфери, зокрема директори усіх шкіл міста. Зараз Віталій Здомищук є заступником начальника Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області, начальником кримінальної міліції і тимчасовим виконувачем обов’язків начальника міськвідділу міліції.

Щодо Віталія Мархальчука, який нині очолює Іваничівський райвідділ міліції, то підтримати його прибула Самооборона з селища Іваничі.

Обидва претенденти розповіли свої біографічні дані і далі відповідали на запитання. Зокрема, Віталію Здомищуку закидали те, що володимир-волинська міліція під час буремних подій на Майдані нібито перешкоджала виїзду автобусів з людьми на Київ та відкривала кримінальні справи проти активістів місцевого Майдану за спалення прапора Комуністичної партії. Були запитання до пана Здомищука і щодо незаконної підпільної торгівлі спиртним та цигарками, яка процвітає у княжому місті. Нагадаємо, що кілька місяців тому такий склад з контрабандними цигарками та спиртним викрила Самооборона Волині. У свій захист Віталій Здомищук зауважив, що міліція ретельно розслідує дані факти, але це більше в компетенції податкової.

Цікавим є той момент, що в підтримку кандидатури Віталія Здомищука виступив одіозний депутат міської ради, який прославився побиттям двох людей, Руслан Мороз. До колеги долучився і депутат обласної ради Валентин Кошельник, котрий зазначав, що знає Віталія Здомищука як порядну людину і не хабарника. Емоційно захищав місцевого претендента і отець Микола Гінайло, котрий опустився навіть до образливих слів в адресу місцевих майданівців та членів володимир-волинського громадського люстраційного комітету.

Не так перепало від володимир-волинців Віталію Мархальчуку. Про нього здебільшого говорили як про єдиного міліціонера у званні підполковника, котрий відкрито заявив про підтримку Майдану, категорично заборонив переслідувати майданівців і видав їм бронежилети. Крім того, знайшов Віталій Мархальчук підтримку і у володимир-волинської Ради ВО «Майдан», яка вважає його кандидатуру «незаангажованою і спроможною відстояти державницьку та правову позицію».

Нагадала про своє існування і Громадська рада при міськвиконкомі, голова якої Микола Савєльєв зачитав результати опитування 720 осіб про те, кого вони хочуть бачити начальником міліції. 35% опитаних відповіли, що їм однаково, хто очолить місцеву міліцію, 39% підтримують Віталія Здомищука, будь-кого, але не Віталія Здомищука підтримують 26% опитаних і лише 5% виступають за призначення Віталія Мархальчука.

Підсумував бурхливі громадські слухання композитор Сергій Шишкін.

«Всі говорять про легітимність та демократичні процедури. А звідкіль ж тоді взявся кандидат, який писав про 11 тисяч, які підтримують Януковича? Хто його лобіював? Це було на очах цілого міста. Якщо нічого не міняти і залишити демократичні процедури, якими так зручно всіх тримати в шорах в нашому славному, древньому, постсовіцькому Володимирі, то нічого не зміниться. Мені позиція чоловіка з Іванич більш імпонує. Я якраз чудово розумію, що в тій системі, в якій за якийсь час можна все прихватити, потрібно робити ротацію. Ці громадські слухання говорять про те, що громада починає пробувати вибирати собі шерифа. І Богу дякувати, що ми тут сьогодні ще морди один одному не побили. Але декому і це вдалося. І про це цілий світ знає. То що нам усім добре? Чекати, коли ще раз дадуть в морду і міліція нічого не скаже.

Так не має бути. Це наше місто», - зазначив Сергій Шишкін.

На основі проведеного громадського обговорення буде складена резолюцію, яку надішлють очільнику обласної міліції Петру Шпизі, і можливо він врахує її, коли призначатиме головного міліціонера княжого міста.

Згодом у Фейсбуці один із модераторів зустрічі, Марія Доманська, назве громадські слухання у Володимирі-Волинському найскладнішими із семи проведених:

«Мій рідний Володимир остаточно мене "вбив", це були найскладніші громадські слухання серед усіх 7-ми проведених. Здавалося б, громада міста недурна, там є багато розумних, інтелігентних людей. Але їх хаос, агресія, істерія, які прийшли на слухання, довела протилежне. Люди були просто не контрольовані. Звинувачували усіх і вся в тому, що слухання підстава і т.п. Піддавали сумніву механізм слухань та чесність модераторів. Але жоден не пояснив, чому досі сам не придумав кращого механізму (відкритого і демократичного) і не реалізував його для того, аби хоч побачити в очі і задати запитання кандидатам на посаду начальника міськвідділу міліції. Очевидно було 50% засланих правоохоронців, ветеранів правоохоронних органів та інших осіб, які сиділи в залі невідомо для чого і мовчали. Проте їх масовість не могла бути непомітною, особливо, коли вони всі одночасно церемонно вийшли після того, як інші їх колеги, провокатори, влаштували повний хаос та відсутність будь-якого конструктиву», - йдеться у дописі Марії Доманської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 90
Віктор Справедливий. Показати IP 8 Травня 2014 13:42
Що значать слова пані Доманської "люди, здавалося б, не дурні"? Шановна Марія, це думка громадськості і вони самі без вашої допомоги і вашого втручання розберуться у своїх проблемах.... Хотів би запитати, а на яких підставах Ви взагалі влаштовуєте подібні ГРОМАДСЬКІ слухання..... Яку кількість громадян Ви взагалі представляєте і чому САМЕ ВИ вельмешановна маєте вирішувати: ЩО ДОБРЕ а ЩО НІ? Чому ВИ у своїх цілях використовуєте Революцію гідності і пам"ять "НЕбесної сотні"? Яка кількість людей Вас на це уповноважувала???? Ви і Ваша зграя нагадуєте більшовиків, які прийшовши до влади одразу почали влаштовувати "полювання на відьом" і на свій розсуд виясняли хто ворог народу, після чого їх розстрілювали...
Чесно кажучи до Віктор Справедливий. Показати IP 8 Травня 2014 22:30
Дивлячись на Марію Доманську, я думаю, що щось інше вона робить значно краще, ніж громадські слухання..
Андрій до Чесно кажучи Показати IP 9 Травня 2014 09:17
Я стільки не випью
Анонім Показати IP 8 Травня 2014 13:46
хабарницька бандота організовується з метою залишитися біля корита
розумний до Анонім Показати IP 8 Травня 2014 14:05
Піп Гапон відверто підтримує вже бандюка Мороза і компані.На що дивиться єпархія?
Нонсенс до Анонім Показати IP 8 Травня 2014 14:08
У Володимирі в обговоренні кандидатури начальника міліції беруть участь бандити!
ворон до Нонсенс Показати IP 8 Травня 2014 14:17
Княже місто завжди вирізнялось оригінальністю.
віка до Анонім Показати IP 8 Травня 2014 20:21
Революція в"княжому" назріває !
правдоруб Показати IP 8 Травня 2014 13:51
А хто така Машка Доманська? Давай виклади про себе автобіографію на ВН, побачимо де навчалася, як навчалася, де працювала, що корисливого зробила для українського суспільства? Не ховайся, будь чесною перед громадою.
Сергій до правдоруб Показати IP 8 Травня 2014 15:08
Не "корисливого", а корисного. в іншому- інформація про неї є в і-неті, от тільки чи все правдв там.
Свояк Показати IP 8 Травня 2014 13:58
Знову купка людей вирішує долю багатотисячної громади....Коли це все скінчиться, хотілося б знати? Коли ці новоспечені активісти, за спиною яких навіть четверо людей немає вже наупіваються своєю владою???? Люстрація, обговорення, т.д і т.п. ...Коли громаду міста думаєте підключати? Чи думаєте, що народ недолугий? Помиляєтеся, бо скоро і до вас черга дійде!!!!
долугий народ до Свояк Показати IP 8 Травня 2014 14:14
Хто хотів той прийшов. Не лижи так "старатєльно" квартири на шару в папіка закінчились
директор ЗОШ №1 до долугий народ Показати IP 8 Травня 2014 14:19
А ще встиг. Ха-ха!...
Свояк до долугий народ Показати IP 8 Травня 2014 18:10
У таких як ви, пане лизун, яду вистачить на всіх і купка підстаркуватих маргіналів - це не всі! Ніхто вам не давав жодного права шось за когось "рішати"!!!!!! До речі, житлом забезпечений, ні в кого нічого не заслуговую, просто ви вже всім ОСТОГИДЛИ! Вічні лайдакуваті шукачі правди!!!!!
правдоруб Показати IP 8 Травня 2014 14:03
Прочитав резюме Доманської М. Особисто її не знаю, але з того що написано таке враження, що на городі не привикла працювати. Член, учасниця, волонтер та ін. Все це добре, але поїхала б в село у школу дітей вчити, сільському населенню проводити просвітницьку діяльність та ін. Оце якесь діло. Я вже не кажу рушити на схід чи південь і там піднімати патріотичний дух тамтешнього населення. А так, Маріє, покищо жодного позитиву від тебе. До речі для того щоб проводити слухання треба бути професіоналом в сфері, кого ти слухаєш. вчитель не може проводити слухання щодо хірурга чи іншого лікаря, бо він у цій сфері, вибач, не бум-бум. Так само я вважаю, і ти Маріє в правоохоронній сфері мало що знаєш. А те, що один підтримав майдан, а інший ні, це не означає перевагу його в професійній діяльності. Мені здається навпаки. Можливо один просто виконував свої професійні обовязки не дивлячись на політичну ситуацію, а інший вирішив цією ситуацією скористатися, і підтримав майдан. Можливо я помиляюся, але на керівній посаді міліції будь-якого району має бути людина, яка не підтримує ні правих, ні лівих, а дотримуючись закону виконувати свої функціональні обовязки.
3214 до правдоруб Показати IP 8 Травня 2014 14:12
Тебе хто озадачив какнути, ти з якого кабінету?
правдоруб до 3214 Показати IP 8 Травня 2014 14:34
З сусіднього
остап Показати IP 8 Травня 2014 14:06
Очевидно як оберуть Здомищука, то відМОРОЗКУ пообіцяли його відмити. Не вийде!
121212 Показати IP 8 Травня 2014 14:08
А де зникла Майя Москвич?
майя до 121212 Показати IP 8 Травня 2014 14:20
Вже їду !
педагог Показати IP 8 Травня 2014 14:11
А нас рабів слухняних знову директори на замовлення Саганюка позганяли! Нам воно треба?
люстратор до педагог Показати IP 8 Травня 2014 14:15
Ну... і ви щось хоть говорили? Що ж ви за вчителі?
З міста Показати IP 8 Травня 2014 15:13
Вчорашнє оте шоу пройшло в кращих традиціях володимирьского протистояння. А чого ВО Майдан (Чайковська, Грек, Карпюк і т.д.) напочатку слухань хитро промовчав про своє рішення, прийняте напередодні про підтримку Іваничівського міліціонера??? Ударівець розповів про це. Всі були здивовані - отаке рішення тишком-нишком... Мені шкода організаторів, їх в черговий раз підставили місцеві "лідери" (прізвища дивись вище).Здомищука всі знали, а ось Мархальчук - темна лошадка. Один іваничівець правильно сказав: "Молодець, хоче карєрого росту...".Ось істинна причина такого бажання пана Мархальчука стати начальником міліції у Володимирі. Бач, малувато царство в Іваничах. Цього хлопця не поймеш: то його перевели з Рівного в захолустя піднімати показники. А то сам каже, що в Іваничах низкі показники і взагалі роботи немає. А де ж підняття показників??? Він же, з його слів, майстер цієї справи???
Не байдужий !!! Показати IP 8 Травня 2014 15:34
На мою думку у першу чергу необхідно було б провести анонімне опитування у самому колективі міліції славетного міста, щодо кандидатури очільника і прислухатись до думки працівників, які у подальшому зобовязані будуть виконувати вказівки керівника, якого саме вони і хотіли бачити на цій посаді.
Петро Показати IP 8 Травня 2014 15:43
Оце ви сказали!!! А раптом думка колективу не співпаде з думкою місцевих "лідерів"? І шо-о тоді? Мєсний ВО Майдан сказав Мархальчук, значить Мархальчук! Мені чесно кажучи надто шкода того хлопця. Може він і хороший мент, але його вже почали використовувати, то можна лише уявити, що буде, якщо він стане "карманним" начальником тьоті Віри, Карпюка енд компані. До того ж навряд чи місцеві міліціонери його підтримають, бо Здомищук таки має авторитет в колективі.
Вася до Петро Показати IP 8 Травня 2014 15:46
коментар було видалено
сивочолий до Петро Показати IP 8 Травня 2014 20:25
Сам виховав, сам похвалив !
Піп Гапон Показати IP 8 Травня 2014 15:48
Я граф де...і чого це ви мене не слухаєте, я ще й Михаїлу надаю, як на гармошці до нього заїду! Я сказав Здомищук, значить він
суддя до Піп Гапон Показати IP 8 Травня 2014 19:05
Думки Гапона і Мороза співпали. Не випадково. ЩО ЗНАЧИТЬ КОМАНДА!
ПАЛАМАР до Піп Гапон Показати IP 8 Травня 2014 20:24
Амінь............................................
розумний до Піп Гапон Показати IP 9 Травня 2014 14:15
Отче, а ви до сповіді ходите ?
...... Показати IP 8 Травня 2014 16:34
Як для мене то Здомищук і людина яка знає свою роботу , виконує свої посадові обов"язки, і не ховається під гаслом Майдану , не танцював під дутку тодішніх Регіоналів... кажу це бо неодноразову з ним пересікався по роботі( хоча я не МІЛІЦІОНЕР) Віталій Мархальчук...... можливо то також хороша людина .....
Наталія до ...... Показати IP 9 Травня 2014 19:37
ага. дійсно знає як взятки брати, таможню кришувати, своїх обдирати! Сволота він!
то. до Наталія Показати IP 10 Травня 2014 14:04
хто сволота?
123 Показати IP 8 Травня 2014 16:54
Як людина - Здомищук нормальний. Він вихований, адекватний, не алкаш. Тільки кажуть любить на руку взяти..
321 до 123 Показати IP 8 Травня 2014 19:07
Чи була його спроба побороти незаконну торгівлю валютою біля міськради?
чуй до 321 Показати IP 8 Травня 2014 20:22
Він те місце обходить стороною !
Анонім до 321 Показати IP 8 Травня 2014 21:53
не міняйте, то небуде "міняйл"....
сергійко до Анонім Показати IP 9 Травня 2014 14:17
Так міська рада там міняє і всіх навчила
)))) Показати IP 8 Травня 2014 16:58
ЗДОМИЩУК людина адекватна можливо десь колись і брав то не такими маштабами як його попередники.... тільки ЗДОМИЩУК.... МАЄ ОЧОЛЮВАТИ МВС
клич до )))) Показати IP 8 Травня 2014 20:17
Консультантом( позаштатним) головного міліціонера має бути депутат М О Р О З.
ого до )))) Показати IP 8 Травня 2014 20:18
Всі брали а як відкажеться надалі - папа вигонить з керівника !!! Як вам ?
сторонній Показати IP 8 Травня 2014 17:11
«Мій рідний Володимир остаточно мене "вбив", це були найскладніші громадські слухання серед усіх 7-ми проведених. Здавалося б, громада міста недурна, там є багато розумних, інтелігентних людей. Але їх хаос, агресія, істерія, які прийшли на слухання, довела протилежне. Люди були просто не контрольовані. Звинувачували усіх і вся в тому, що слухання підстава і т.п. Піддавали сумніву механізм слухань та чесність модераторів. Але жоден не пояснив, чому досі сам не придумав кращого механізму (відкритого і демократичного) і не реалізував його для того, аби хоч побачити в очі і задати запитання кандидатам на посаду начальника міськвідділу міліції. Очевидно було 50% засланих правоохоронців, ветеранів правоохоронних органів та інших осіб, які сиділи в залі невідомо для чого і мовчали. Проте їх масовість не могла бути непомітною, особливо, коли вони всі одночасно церемонно вийшли після того, як інші їх колеги, провокатори, влаштували повний хаос та відсутність будь-якого конструктиву», - йдеться у дописі Марії Доманської. Пані Маріє! Я теж туди випадково потрапив, та прослухав ці слухання до кінця. Чому мовчав і невідомо чого прийшов? Бо було цікаво що це таке і "з чим його їдять...". Та йшовши додому мене постійно переслідувала думка, що даремно потратив час і ще раз впевнився у тому що нічого у нас в країні не змінилося .... Ніякої культури спілкування, невміння слухати один одного, нетерпимість до протилежної думки опонента, "попередні домовленості"... Місцевий ВО " Майдан" ще напередодні визначився зі "своїм" кандидатом ( після чого більшість присутніх покинули зал ), члени "люстраційного" комітету міста теж знали кого підтримувати... Який сенс цих слухань? Також будучи бувшим підприємцем та знаючи закони України, дуже дивним було чути від Вас , пані Маріє, запитання до "місцевого" кандидата - "коли Ви вже позакриваєте магазини які торгують уночі алкоголем та цигарками" , знаючи напевне, що він не суддя... І правильна прозвучала думка, що краще "виховуйте" своїх дітей щоб не спивались, а не закривайте магазини... Я завжди наше місто ставлю усім в приклад, де б я не був, що маючи таку кількість " нічних" магазинів, уночі не страшно ходити по нашому місту ....
Новосад Василь.Справ Показати IP 8 Травня 2014 17:16
Я Вас вітаю,на слухання я не прийшов бо напередодні мені знайомі розповіли про це голосування.Я як чесна порядна людина(хто має щось проти прошу висловлюватись тут щоб громада бачила) вирішив не приймати участі в цьому цирку.Скажу більше я ніколи не піду на поводку во Свободи до мене особисто підходив Карпюк і пропонував підтримку осередка в замін на кришування їх на кордоні всім цим мав займатися його менший брат Володимир.Я хочу щоб громада міста це знала.Особисто я підтримую кандидатуру Здомищука.СЛАВА УКРАЇНІ.
свояк до Новосад Василь.Справ Показати IP 8 Травня 2014 18:20
Оце так-таки-так! Наші чисто-причисті свободівці бешкетують на кордоні???? Ой, вибачте наш заст.голови райради? Ой, ще раз вибачте, член ВО "Майдан" ???Ні такого не може бути! Ви, шановний, щось напутали....В нас у всіх бідах винний голова! І кордон його і все його, і людей він зганяє скрізь....Вибачте за такий ліричний відступ, наболіло! !!!!! Бачите шановні, що не такі вже чисті помисли в наших опозиціонерів як видавалося! Ганьба! Завтра всьому місту РОЗКАЖУ!!!!!Пану Новосаду - РЕСПЕКТ!
рома до Новосад Василь.Справ Показати IP 8 Травня 2014 20:27
А ти медкомісію як часто проходиш ?
Свояк до рома Показати IP 8 Травня 2014 22:29
Як правду врубали так одразу медкомісію приплітають! Шо аргументів брак? Чи прямо в точку Новосад зацідив? Одні святоші - коба, карпік, мама-вєра, грук, метелик-ярмощук.....Один Мороз їм кака....Він но не поспішайте з висновками, панове, скоро для вашої характеристики слів не можна буде підібрати!!!!
Наталія до Новосад Василь.Справ Показати IP 9 Травня 2014 19:40
Ти такий новосад, як я балерина! У цей час справжній Новосад був у Києві.А так він мав бажання бути на слуханні.
таки новосад до Наталія Показати IP 10 Травня 2014 00:27
Дійсно балярини з вас не буде!!! І сводка про столицю у вас не вірна! Спробуйте поспівати мо краще у вас вийде, бо брехати і танцювати у вас не дуже виходить
Свояк Показати IP 8 Травня 2014 18:33
Я довго задавався думкою, а чому місцева апазіція (чайковська, грек, карпік....) так хочуть бачити чужака на місці очільника МВ...Згодом дійшло! Їхні пакості нова людина ще не знає і з неї вони ладні будуть ліпити що захочуть і тулити куди захочуть....А наш Здомищук їх знає як облуплених! І знають шо прикормити його не вдасться, ось і сунуть приймака з Іванич! І ач як його взялися вже обхажувати! Нам ніхто не потрібен крім ЗДОМИЩУКА!
вітьок до Свояк Показати IP 8 Травня 2014 18:58
Він вже прикормлений і забезпечений.Його виховала "княжа рать"
лпдмуа а простише и Показати IP 8 Травня 2014 18:59
я вже тих варятів нерозумію а голорне де в них стільки вільного часу : Якщо так дальше шиза буде проявлятися то вони візьмуться хто на кому мае одружуватися видно до того йде : Я незнаю ні одного тому коментувати небуду : Е там цілий шпига то хай набирае но і відповідае а не скидае відбір кадрів на громаду
уууу до лпдмуа а простише и Показати IP 8 Травня 2014 20:20
Ти що перший раз за компютером !
людвік Показати IP 8 Травня 2014 19:03
Напевне у Володимирі переважають "сепаратистські настрої ", хоче залишитись надалі " князівством".Майдан владі до с...ки ,антимайдан рулить!
РІШУЧИЙ до людвік Показати IP 8 Травня 2014 19:13
ВОЛОДИМИР ВСТАВАЙ !!!
Місцевий до РІШУЧИЙ Показати IP 8 Травня 2014 20:29
Новому очільнику міліції у Володимирі, роботи не початий край.Він вже побачив на громадських слуханях,який контенген прийшов захищати прикормленого ними очільника .
... Показати IP 8 Травня 2014 21:39
мабуть сам і кормив... тільки питання кого? і чи вдалося ?
Третій Показати IP 8 Травня 2014 21:51
Не треба нам варягів карьеристів з Іванів нехай цей мордатий карьеристів і на далі охороняє депутата обл ради бика з іваніч який став нашим зятем в нас своІ нормальні люди вони люблять свое місто і не дадуть керувати зграйці недолугих невдах
люстратор до Третій Показати IP 9 Травня 2014 08:40
В Петра мають бути доморощені охоронці !
Rza Показати IP 8 Травня 2014 22:23
@такі слухання нелегітимні і їх проводити не варто - єдина нормальна думка. марії доманській краще повправлятися в дечому іншому...
уля до Rza Показати IP 8 Травня 2014 22:38
мені здається шо ЦИРК і не повинен бути легітимним. Хіба потрібні якісь законні підстави для виступу таких кловунів? Білетики б вже ввели, то ще й би зиск мали з свого люстраційно-комедійного шоу))))
ооооо! до Rza Показати IP 9 Травня 2014 08:41
Все що не по саганюківськи і піпгапонське - нелегітимне ! Панятно !
валік до ооооо! Показати IP 9 Травня 2014 10:22
пардон в місті крім саганюка і попа ше є Л Ю Д И! Чи ви думаєте вони не здатні розібратися хто є хто? І більшості з них ви всі триндюки вже осточортіли! думку вони свою маю ач! А ми значить так, декораціїї! Дивітеся не заграйтеся шановні правдолюби!
Мирослава Показати IP 8 Травня 2014 22:24
Нагайку народу треба !!!!!! По доброму не розуміе!!!!! Тільки ЗДИМОЩУК!!!!!
Правда в очі Показати IP 8 Травня 2014 22:31
Це добре що ці грибочки повилазили на верх тепер просто треба їх локалізувати їх небагато перераховую:карп чайка сорока це якийсь звіринець приберемо самозванців все буде спокійно ніхто не привезе до міста чужинців варягів карьеристів не буде каламутити воду
Розум до Правда в очі Показати IP 8 Травня 2014 23:09
Мафіозі в погонах захистять ТИХ ЩО БЕЗ ПОГОНІВ.
ТИХІН. до Правда в очі Показати IP 8 Травня 2014 23:11
Місцеві бандючки виростили собі начальника міліції і хочуть призначити .Доповідач Мороз...
гуцул Показати IP 8 Травня 2014 23:14
Най ші всереці та демократія. яку скурвив сам Петро...
До гуцула Показати IP 9 Травня 2014 00:51
Вали скоренько на свою гуцуляндію бо получиш пілюляндії
дійсно до До гуцула Показати IP 9 Травня 2014 09:34
Маю тещу полішучку.Не пускає !!!
Буде Показати IP 9 Травня 2014 01:00
Буде проблемне питання для увс області бо куди влізла карпюка чайсука сорока циркалюка там е проблема це як приживляти інородне тіло скільки гроші не витрачай а воно не прижеветься
ж...па до Буде Показати IP 9 Травня 2014 08:44
Якщо ти до школи ходило, то навчися крапки-коми ставити !
чайсука до Буде Показати IP 9 Травня 2014 09:35
Рівень інтелекту " сильної команди " - примітивний !
Володимирський Показати IP 9 Травня 2014 01:04
Володимирчани закликаю всіх підтримати Здуміщука а якщо буде погано працювати так само зберемося і знімемо його от і буде як у европі
козловський до Володимирський Показати IP 9 Травня 2014 08:45
Не існує вищеупомянутого прізвища.
факт до Володимирський Показати IP 9 Травня 2014 09:50
Ставленики папи не знімаються.
люстратор до Володимирський Показати IP 9 Травня 2014 14:14
Папа і його ставленики - " ВІЧНІ"
Буде до ж-Па Показати IP 9 Травня 2014 12:35
Я на тобі крапку поставлю правильно і будеш сам як кома
думка Показати IP 9 Травня 2014 12:40
Послухав і подивився. Дивуюся тупості і продажності наших міліціонерів, які танцюють під дудку якогось сраного сектора і автомайданів. Хто уі люди, що ініціювали слухання і обговорення? Колишні наркомани і нероби у більшості своїй. А ви йдете у них на повідку, обливаєте один одного грязюкою і тішите цих ряжених клоунів. Та познімайте свої кандидатури, і не воловодьтеся із цим бидлом, не позортеся.
Обізнаний Показати IP 9 Травня 2014 13:45
Напередодні слухань у Маяку зібралися піп Гінайло, Ігорко Подзізей, Валік Кошельок та товариш Рудись. Довго чай пили аж до них Здомищук підтянувся. І от він пообіцяв їм, що кришуватиме всю таможню, особливо поставки шин для Валіка. Час від часу поцу буде привозити малолеток-проституток. Гінайлу дадуть зелений коридор у Польщі, бо піп сказав, що вже хоче нову машину, тож слідкуйте. З Рудисьом вирішили, що на 20% зростуть суми за рішання справ у судах. Долучився до зібрання і Льоша Панасюк, котрий обікрав свого бізнес-партнера і дуже просив замяти діло в нагороду обіцяв кричати на Чайковську.
РОДИЧ до Обізнаний Показати IP 9 Травня 2014 14:36
Подзізей як круто відробляє, напевне хоче більшу квартиру.
:))) до Обізнаний Показати IP 9 Травня 2014 18:34
і ти там мабуть був, і говорив собі все РІШАВ. раз такий Обізнаний:)))) не думаю що вже такі тупі ті всі решта щоб в маяку світитись
Обізнаному,але не Па до Обізнаний Показати IP 9 Травня 2014 18:35
паша карпюк(спеціально пишу з маленької)ти чорт нагуляний коли це тебе Панасюк як бізнес партнера кинув?Що ти плитеш Льошка правильний пацан!!!
радник до Обізнаний Показати IP 10 Травня 2014 00:36
вам би пасувало імя степанида цікавська))) Ну як та заправна базарна баба про всьо знаєте! То може підкажете чим ви від вишеупомянутих відрізняєтесь шановний? А знаю....Вуха у вас ВеликІ ! А все решта так, для годиться
факт Показати IP 9 Травня 2014 14:13
В маленькому селі нічого не втаїш .Ніде провладні свині так міцно не тримаються за корито як у Володимирі. Ось що значить географічне розташування....Остання інформація від Обізнаного варта уваги
СПОСТЕРІГАЧ Показати IP 9 Травня 2014 14:42
..... і тут Гінайло носа всунув. Всебічно розвинутий отець!
Той, що над всіма Показати IP 9 Травня 2014 16:22
Найлегітимніший в Україні до лютого був Президент Янукович. Ну і де він тепер з його ( нашими ) демократично краденими міліардамии? Правильно! Тепер він найлегітимніший для Путіна. А той Конституційний суд, який його легітимізував де? Так що нехай володимирські прикормиши аж так не переймаються. Просто прийшла черга.
нестор Показати IP 9 Травня 2014 18:54
Володимир - столиця хабарництва і корупції на Волині !
Наталія до нестор Показати IP 9 Травня 2014 19:52
і вотчина князівства петра другого!!!!
До нестора баснописц Показати IP 10 Травня 2014 22:49
Не плюй у криницю ми тут живемо і досить непогано у порівнянні з іншими містами .давайте якщо е гарний приклад у якомусь місті будемо його переймати а так чекати язиком і дурний може

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus