USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волиньраді шукають донощиків на активістів Євромайдану

20 Грудня 2013 11:37
Повідомити прізвище особи, яка ініціювала звернення до правоохоронців щодо притягнення до відповідальності активістів луцького Євромайдану закликав очільників УМВС та прокуратури Волині депутат облради Анатолій Грицюк.

Про це стало відомо під час сесії Волиньради, що відбулася 20 грудня.

Депутат облради Анатолій Грицюк звернувся із запитанням до прокурора області Андрія Параки та начальника УМВС України у Волинській області Олександра Терещука з проханням надати копію документа та прізвище особи, яка ініціювала притягнення до відповідальності активістів Євромайдану. Його цікавить, хто ініціював переслідування «патріотів, які мирним протестом хочуть захистити своє бачення майбутнього держави».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
бачив Показати IP 20 Грудня 2013 11:48
Подивіться що несе Вітів з трибуни!:) Не дивно, що ця людина досі не має вищої освіти і несе, прикриваючись імунітетом недоторканості, таку несенитницю! А ще він про економіку щось буде говорити? Да як він себе поводить - нахалюга!!! Що ти для волинян зробило, ти депутате???!!!
іван Показати IP 20 Грудня 2013 13:36
баран і е баран притому провокатор ! хай відповість на просте питання ? хто доповідав і доносив молодим лейенантам и капітанам нквд-мгб а в той час це були дуже високі звання(капітан прирівнювася до полковника збройних сил) які були призначення для боротьби із бандитизмом на західну украіну з східних областей и россіі про національно-налаштованих молодих людей проживаваших на західній украіні-самі захидні украінці: тай хай ще цей баран провірить скільки виходців із захіной украіни працювали в органах мгб-кгб-сбу-фсб-нквд-мвд -: як вчора розумно сказав на тв Володька із Ленінграда тобто із Санкт-Петербурга :--- зовсім нічого нечитають : хоча би правду почитав про сина волинського народу і повстанських змагань Боровця ?-може хоч трохи би розуму набрався тай люди ще живі
грицюку Показати IP 20 Грудня 2013 14:04
Безсовісний ти чоловіче! Ти ще маєш наглість щось там варнякати з трибуни! Згадай, скільки дівчат молодих ти за гроші пере...ав, перебуваючи в стінах цієї ради! Ти ще маєш нахабство про щось патякати! Згинь, щоб тебе на тому світі шукали вдень з вогнем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus