USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У голови Волинської облради розширилося коло обов’язків

8 Липня 2013 12:37
Заступником голови Комісії з питань охорони здоров’я Української асоціації районних та обласних рад став голова Волинської обласної ради Володимир Войтович.

Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної ради.

Відповідне рішення прийняли під час засідання комісії 5 липня 2013 року в Черкасах, де розглянули організаційні питання та питання розвитку медичної галузі Черкаської області в контексті реформування української медицини.

Так, затвердивши порядок денний свого засідання, комісія спочатку обрала заступника голови Комісії Валерія Черняка, яким став голова Волинської обласної ради – Володимир Войтович. Секретарем Комісії обрали голову Бахчисарайської районної ради Автономної Республіки Крим Валентину Крашкіну. Крім того, учасники засідання затвердили план роботи Комісії на ІІ півріччя 2013 року.

Під час засідання своїми міркуваннями з приводу реформування поділився і новообраний заступник голови Комісії:
«Важливо мати підтримку в середовищі депутатів місцевих рад, адже ми не можемо дійти до кожної людини й переконати її в необхідності змін».

Також він висловив цікаву ідею щодо створення координаційного центру для проведення всіх реформ, адже для того, щоб вони були ефективними, дії на їх виконання потрібно узгоджувати між собою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus