USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Клімчука через луцьких депутатів можуть бути проблеми

3 Червня 2013 13:20
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук зауважив, що йому стало сумно через звернення депутатів Луцької міської ради до Державної казначейської служби, де обранці просять припинити свавілля з затримкою коштів на рахунках.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації 3-ого червня.

За словами Бориса Клімчука, луцькі депутати звернулися до Президента України, Прем’єр-міністра, Міністра фінансів, висловивши протест свавіллю держказначейства України. Воно, мовляв, системно блокує рахунки органів місцевої влади, через що гальмується ряд програм у Луцьку, зокрема і ремонт доріг.

«Уряд Партії регіонів залазить своїми загребущими руками в кишеню місцевого самоврядування», - процитував звернення Борис Клімчук і додав: «Не знаю, що за депутат подав і знати не хочу (Депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко автор проекту звернення – «ВН»). Прізвище чув, але особисто не знайомий і не буду знайомий».

Також Борис Клімчук зачитав відповідь державної казначейської служби. У документі йдеться, що на перше червня заборгованість бюджету Луцька за позику, наданою з єдиного казначейського рахунку, становить 79,9 мільйона гривень.

«Де розуму набратися всім нам волинянам і лучанам? «Не буди лихо, поки тихо». Це сум викликає у мене, бо в мене з’являється проблема. Як я можу тепер щось лобіювати. Не треба мені допомагати. У мене влади вдосталь», -зауважив Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Сєрж Показати IP 3 Червня 2013 13:24
Той Григоренко - то путо необуздане!!!
лучани Показати IP 3 Червня 2013 13:31
Клімчук боїться, бо попхають за бардак.
Навін Показати IP 3 Червня 2013 13:46
Це ідея Романюка, а втілив її прихвостень, кандидат на посаду секретаря Григоренко. Романюк лоханувся, а віддуватися депутатам
Луцьк Показати IP 3 Червня 2013 14:40
Якщо в Кліма все так добре тоді хай віддасть всю заборгованість по казначейству з власного кармана.А коментару Навіну.Може Григоренко і прихвостень, а проблема з неоплатою існує ще з того року і всі кажуть що все добре.Так що дитятко закрий свого рота якщо не в темі.
Афанасій Показати IP 3 Червня 2013 15:09
Сумно Клімчукові- то ще тільки квіточки, ягідки будуть пізніше,
Лучанин Показати IP 3 Червня 2013 16:41
Борис Петрович гніваються! А проблема всетаки існує та ще й серйозна. Казначейство пропускає лише зарплату та енергоносії,а інші платежі-гальмує. В такий спосіб ПР "наповнює" бюджет. Запитайте сьогодні любого керівника-він вам дасть належну оцінку такому бюджетному процесу.
ірина Показати IP 3 Червня 2013 16:59
ХАЙ ТОЙ ГРИГОРЕНКО РОЗКАЖЕ ЯК НИКИТЮКА МОЧИВ А ПОТІМ САМ СТАВ ЗЕМЕЛЬКУ ДЕРЕБАНИТИ І ПО ЄГИПТАМ ЇЗДИТИ ПОЛІТИЧНА ПОВІЯ... ЦЕ НАЙСТРАШНІША ПОМИЛКА ГРИГОРІЯ... БАГАТЕНЬКО ЩЕ ПРО ЦЬОГО ГОРЕ ПОЛІТИКА ВИЛІЗЕ....
111 до ірина Показати IP 3 Червня 2013 17:54
то ще скажіть, що Нітю мочили просто так. Шахрай шахрая мочить))))))))
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Червня 2013 18:04
Липучі сіті павука-глитая Клімчука почали рватись. Після "успішного" голосування за "ПР" на виборах, завдяки чому він таки втримався на посаді, луцькі депутати, схоже, стали до бунту. Правильно. Скільки можна терпіти "дєточку"?
казначей Показати IP 3 Червня 2013 19:29
Ауу аде тут ті кому реально зараз боргує казначейство
корінний лучанин Показати IP 4 Червня 2013 08:35
Виявляється, що ЛИХО все таки Є!!! Шановна міськрада, ну навіщо Ви дратуєте ТОП_МЕНЕДЖЕРА партії регіонів, бо в ТАТА Волині може з'явитись проблема і не зможе він "щось лобіювати" ! Він поставлений СМОТРЯЩИМ і "влади вдосталь" і більше навіть ніж У НОСІЯ ВЛАДИ - НАРОДУ ПО КОНСТИТУЦІЇ !
Ананій Палібійович Показати IP 4 Червня 2013 12:59
Для вирішення проблеми потрібно її визнати, а не викидати перед новим роком всі платіжки в Казні. Навіщо планувати підняття рівня життя?, говоріть людям правду. Григоренко сказав правду, хоча скоріше це був колективний розум.(который не имеет тела что б быть избит, а также души что б бить проклят). На замовчування фактів і приписуванні показників далко не знаїдеш!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus