USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Мінагрополітиці незадоволені сортодослідними станціями Волині

12 Вересня 2013 13:28
На Волині діє п’ять сортодослідних станцій. Загалом у їхньому підпорядкуванні понад 900 гектарів землі. Значна частина цих угідь не використовується.

Цим стурбований перший заступник Міністра агрополітики Іван Бісюк: «Чого позаростали бур’янами?»
«Ми два роки не отримували жодної копійки з державного бюджету», − відповів директор волинської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садівного матеріалу» Володимир Харчук.

«Нам потрібні кризові менеджери. Нам не потрібні люди, які будуть сидіти чекати гроші з державного бюджету. Наказ міністра був не для того, щоб ви бур’янами заростали. У нас сьогодні вже всі аграрні бізнесмени вертольотами літають, а у вас бур’яни. Віддайте землю, якщо не вмієте обробляти. Насіння сортів – це не фундаментальна річ. Ви його маєте продавати», − резюмував Іван Бісюк.

Зазначимо, що подібна ситуація із землею, що в підпорядкуванні науковців, не лише на Волині. На Львівщині також не повністю використовують усі площі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чернигов Показати IP 9 Січня 2014 14:42
А в Чернигове взятки эти органы только умеют брать - и не делятся с руководством. Беда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus