USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У погрозах Смоленгу криміналу не знайшли

9 Серпня 2011 17:51
У Луцькому міськвідділі міліції відмовили у порушенні кримінальної справи за фактом нібито погроз депутату міськради Івану Смоленгу.
Про це розповів керівник ВЗГ УМВС у Волинській області Олександр Гіль, - інформує ЗІК.
Гіль зазначив, що у міськвідділі прийняли постанову про відмову у порушенні кримінальної справи.
«Якщо цього зловмисника знайдуть, йому загрожує адміністративна відповідальність», – додав Гіль.
«Після того, як була написана заява, вони проводять слідчі дії. А мені ніхто не повідомляв, чи відкрита кримінальна справа, чи ні», – розповів голова фракції Партії регіонів у Луцькій міськраді Іван Смоленг.
Нагадаємо, депутат Луцької міськради Іван Смоленг написав заяву до міськвідділу міліції, що невідомий молодик погрожував йому «машину спалимо» та «на березі підвісити».
Інцидент стався 27 липня біля намету, де збирали підписи проти встановлення на площі перед РАЦСом у Луцьку пам’ятника Бандері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
M Показати IP 9 Серпня 2011 19:01
Старий просто піариться.
Клим Савур Показати IP 9 Серпня 2011 20:04
http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/9/6472706/
мда Показати IP 9 Серпня 2011 21:20
укради шапку-стань президентом
Д Показати IP 10 Серпня 2011 12:44
Це єдина партійна організація, яка не має жодниг результатів роботи. Всі районні та міські партійні організації ПР працюють у органах виконавчої влади та місцевого самоврядування, займаються будівництвом доріг, зовнішнім освітленням, збиранняйм урожаю, а вони в палатці сидять і про бандеру говорять. Краще б створили кілька тисяч робичих місць в обласномцу центрі, привели сюди інвесторів, зайнялись інфраструктурними питаннями, тоді і люди з повагою відносились, А так навіть немає про що говорити.
кошмар Показати IP 10 Серпня 2011 14:35
я згадую що Смоленг на минулих виборах балатувався в міську чи обласну раду від партії Народний рух України, о а тепер цинтровий став в Партії регіонів. він мені як дідусь з фільму Весілля в Малинівці, яка партія при владі під таку і шапку одягає
72 до кошмар Показати IP 10 Серпня 2011 15:52
Ви, як я бачу, такий знаток біографії Смоленга, що я зі стільця падаю)))) Якщо на те вже пішло, до депутат від УНП в міській раді попереднього скликання. Що стосується перебігань, то у нас таких багато, виборцю такі люди імпонують, оскільки за них голосують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus