USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

УДАР оголосив Всеукраїнський страйк

12 Лютого 2014 18:18
По всій Україні завершується створення страйкових комітетів для проведення потужного Всеукраїнського страйку. Партія «УДАР» виступила з ініціативою проведення страйків у знак протесту проти дій режиму Януковича, який здійснив спробу конституційного перевороту, зробив замах на конституційні права громадян та розпочав війну проти власного народу.

Зі слів організатора страйкому на Волині Ігоря Алєксєєва, ця ініціатива має продемонструвати владі, що український народ, який сьогодні не тільки на Майдані, а й на робочих місцях, вимагає порядку в державі і відповідальності влади.

В «УДАРі» переконані, що всі винні у злочинах проти активістів мають понести покарання, у спецпідрозділах МВС має бути проведена люстрація, а самі спецпідрозділи мають бути виведенні з Києва у місця постійної дислокації.

Крім того, «УДАР» вимагає повернення до Конституції 2004 року, сформування аполітичного, технократичний уряду. «Для того, щоб були гарантії, що злочинці у погонах понесуть покарання, посада міністра внутрішніх справ має відійти опозиції. Це також буде гарантією, що армія міліціонерів не буде втягнута надалі у війну проти власного народу», - зазначають в партії.

Більше того, в «УДАРі» наголосили, що Майдан вже сформував порядок денний для нового уряду. Першочерговим завданням нового Уряду має стати подання до парламенту змін до Державного бюджету на 2014 рік, який реально збалансує доходи і видатки. Бюджет повинен передбачати збільшення видатків на охорону здоров’я і соціальні виплати.

Організація страйків ініційована партією «УДАР», але ми маємо підтримку всіх опозиційних сил.

Отож, попереджувальний страйк відбудеться завтра, 13 лютого о 12.00. «УДАР» закликає в цей день працівників вийти на вулиці і не працювати упродовж години.

У разі, якщо вимоги страйкарів не будуть виконані, то наступним кроком буде страйк безстроковий.

Координатор страйкому на Волині - Ігор Алєксєєв.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus