USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уже 12-ий кандидат відмовився від участі у виборах до Луцькради

14 Серпня 2013 17:00
Луцька міська виборча комісія затвердила текст виборчого бюлетеня та внесла заміни у ДВК, інформує ВолиньМедіа.
Уже відома остаточна кількість кандидатів у депутати, які балотуються на проміжних виборах до міської ради. До списку одинадцяти кандидатів, які раніше відмовилися від участі у виборах, внесено ще одне ім’я - Вадим Силюк. Його заяву про відмову балотуватися міська виборча комісія задовольнила на своєму засіданні 9 серпня.
У виборчому бюлетені з проміжних виборів до Луцької міської ради будуть імена десяти кандидатів:
- Басик Юрій
- Горгуленко Андрій
- Деменко Тетяна
- Дмитрук Дмитро
- Дубняк Дмитро
- Кононович Олександр
- Поліщук Ігор
- Токарський Василь
- Яворський Аркадій
- Яворський Костянтин

У повідомленні йдеться, що остаточний текст виборчого бюлетеня територіальна комісія затвердила на своєму засіданні. До слова, самі виборчі бюлетені будуть надруковані 15 серпня, а вже у п’ятницю вони будуть передані на виборчі дільниці.
Крім того, Луцька міська виборча комісія на своїх засіданнях, а їх протягом тижня було 3, внесла заміни у складі ДВК та зареєструвала офіційних спостерігачів.
Так, 7 серпня територіальна виборча комісія задовольнила подання Партії Зелених України та замінила двох представників партій в ДВК, а саме:
- дільнична виборча комісія №19025 – замість Бориса Баранова у склад комісії - Валентина Єгорова;
- дільнична виборча комісія №19026 – замість Миколи Петровського у складі комісії буде Валентина Будиловська.
На засіданні 14 серпня Луцька міська виборча комісія замінила й третього представника «зелених». Так в ДВК № 19024 замість Вадима Вітинського до складу комісії увійшла Валентина Пус.
Також відбулися зміни й в керівному складі дільничних комісій. Наприклад, в ДВК № 19026 головою комісії 7 серпня призначили Валентину Будиловську від Партії Зелених України, а 9 серпня в ДВК №19025 на посаду секретаря призначили Тетяну Ольхович від Селянської партії України.
Оскільки 12 серпня завершився термін подачі кандидатур для реєстрації спостерігачами, то Луцька міська виборча комісія розглянула це питання на своєму черговому засіданні у середу. Отож, своїх спостерігачів на проміжних виборах 18 серпня матимуть вісім кандидатів: Костянтин Яворський, Тетяна Деменко, Олександр Кононович, Василь Токарський, Ігор Поліщук, Аркадій Яворський, Дмитро Дубняк та Юрій Басик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Михайло Показати IP 14 Серпня 2013 18:29
Дмитрук і Токарський - це ті боржники перед Західінкомбанком, через яких вкладники вже два роки не можуть повернути свої депозити?
ДМИТРУК Показати IP 14 Серпня 2013 21:04
Пане МИХАЙЛЕ!Я ніколи не мав і не маю ніяких боргів ні перед якими банками!А Токарського я знаю так як і ви,як підприємця-бізнесмена,КРАПКА!Якщо конкретного не знаєте про людей то брехня є ГРІХ!
Ммм Показати IP 14 Серпня 2013 21:54
Не вдаляйте коментарів.
Лучанка Показати IP 15 Серпня 2013 08:48
Замість того, щоб з'ясовувати стосунки в неті, краще б допомогли Андрію Вронському http://www.volynpost.com/news/18508-dopomozhit-vriatuvaty-zhyttia-volynianynu . Більше користі буде і люди оцінять... А то студенти останні гроші жертвують, а з таких куркулів і копійки не витянеш. Коли вже, нарешті, до ВАС ДЕПУТАТИ дійде, що людям не треба палатки в центрі міста і агітатори. Навіщо на це витрачати мільйони? Ви робіть добрі справи і Вам воздасться! Тоді люди будуть Вами пишатися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus