USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В «УДАРі» визначилися, хто буде балотуватися до Волиньради*

18 Січня 2013 16:21
Кандидатом в депутати на проміжних виборах до Волинської обласної ради від партії «УДАР» у луцькому окрузі буде Олександр Лазорко.

За його кандидатуру проголосували члени Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» під час конференції у Луцьку 18 січня.

Ще до голосування заступник голови Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Алєксєєв повідомив, що Олександра Лазорка як кандидата до Волиньради у луцькому окрузі рекомендував голова Волинської організації партії «УДАР» Юрій Савчук.

Розповідаючи про кандидата, Алєксєєв зазначив, що Олександр Лазорко є корінним лучанином. «Людина, яка зробила сама себе, бізнесмен, очолює благодійний фонд «Волинь має майбутнє», який сам створив і сам фінансує і опікується дітьми», - додав Ігор Алєксєєв.

Розповів Алєксєєв і про те, що ще до висування кандидатури Олександра Лазорка від партії «УДАР» представникам опозиційних сил запропонували співпрацю хоча б в одному окрузі, адже перевибори до облради будуть у Турійському і Луцькому районах.
«На цих виборах була спроба поговорити і виправити помилку, яку допустили під час виборів до ВРУ. По Луцьку була жорстка позиція, що висувати мають лише представника «Свободи», - зауважив Алєксєєв. Мовляв, стати ним має депутат Луцької міської ради Святослав Боруцький.

Щодо турійського округу, «ударівці», зі слів Алєксєєва, досягнули домовленості, що кандидат буде консолідований. Однак, незадовго до конференції представники опозиційних сил повідомили, що відмовляються від домовленості і висуватимуть свого кандидата самостійно. «Тобто, закінчилося нічим. Але не потрібно буде після виборів звинувачувати «УДАР», що ми не йшли на діалог», - зауважив Алєксєєв.

Врешті, у Волинській організації партії «УДАР» вирішили у Турійському районі свого кандидата не висувати.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
******* Показати IP 18 Січня 2013 16:52
Лазорко - нормальний тіп. Може й буде з нього толк
Луцик Показати IP 18 Січня 2013 16:53
Батяня обком, сынок об нем. ФУ-Фу-Фу
знаю Показати IP 18 Січня 2013 16:55
гідний кандидат. думаю,зробить немало корисного для Волині.
Виборець Показати IP 18 Січня 2013 16:55
А я то думаю, що це ж "бідний" синок останнього секретаря обкому партії, якого мучили "націоналісти" із Прикарпаття так завис на біг-мордах. Тепер все зрозуміло, де собака зарита. Це "людина, яка зробила сама себе, бізнесмен, очолює благодійний фонд «Волинь має майбутнє», який сам створив і сам фінансує і опікується дітьми». А я думав, що він син своїх батьків, а тут "людина, яка сама себе зробила...", щось незрозуміло...
Я Показати IP 18 Січня 2013 17:09
думал Кличко думает что подбирает. Опять баблом обкоможидовсим смэрдить.
Іронічний Показати IP 18 Січня 2013 17:51
Діло Палиці живе і процвітає. Лазорко - перщочерговий претендент в "тушки".
Квітка Показати IP 18 Січня 2013 18:10
Я думаю чого це Луцьк обвішений Лазорком,а це і він хоче депутатом бути, аби помагав людям,хай буде.
тиць-здиць Показати IP 18 Січня 2013 22:18
Якби його баті, комуняці махровому, колись сказали, що Саша буда балотувацця від якогось там "удару"...
ми Показати IP 19 Січня 2013 20:19
Два нафтові магнати. " Разом з Палицею "зробимо" наш Луцьк європейським містом",бо намші батьки тут живуть!"
фан УДАРУ Показати IP 20 Січня 2013 15:33
А хто тут проти Удару? У нас в голові - удар, і по голові - удар, і кандидати наші ударені, головою. "А я не бультр*єр, я не собака велика голова, така ніяка, що толку, що ми всі тепер Європа а в мене голова така ніяка..." Класика!, це про ударених, Я відкриваю двері - одним УДАРОМ, я хочу мати всё і всё на шару... Голосуй за мандалай з ударом... Це - ми УДАРЕНІ...
*** Показати IP 20 Січня 2013 17:07
Алексіїв поправився синці під очима менщі напевне гроші з партії непогано ділить....
дюк Показати IP 21 Січня 2013 17:57
Краще син комуняки,чи син стукачаКГБ зМарянівки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus