USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Віце-прем’єром із ЖКГ стане донецький губернатор?

23 Червня 2011 13:34
Голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк найближчими днями займе посаду віце-прем'єра, міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ.
Про це «Острову» повідомило джерело в облдержадміністрації, додавши, що «питання по Близнюку вирішене на 95%», – пише Українська правда.
Як зазначає видання, Близнюк 10 червня раптово пішов у відпустку.
«Джерела в Донецькій ОДА стверджують, що так рано (у червні, а не в серпні-вересні) губернатор у відпустку давно не ходив. Виходить, відпочивши, з новими силами Близнюк після 1 липня візьметься розгрібати проблеми українського ЖКГ уже на новій посаді, вважають джерела», – пише видання.
Вони ж стверджують, що в Київ Близнюка «поведуть» не одного – із собою Анатолій Михайлович забере нинішнього заступника голови Донецької ОДА саме з питань ЖКГ Олександра Аліпова, щоб посадити в крісло свого першого заступника замість звільненого Хіврича.
Нагадаємо, 1 червня на розширеному засіданні уряду за участю президента Віктора Януковича глава держави звільнив віце-прем’єра Віктора Тихонова і його заступника Юрія Хіврича.
Азаров тоді заявив, що кандидатура нового віце-прем'єра буде названа до 8 червня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus