USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«ВКонтакте» пропонувало відкрити Трампу сторінку під час кампанії

9 Грудня 2017 08:00
Директор зі співпраці з партнерами соціальної мережі «ВКонтакте» Костянтин Сидорко в 2016 році неодноразово переписувався з представниками передвиборного штабу Дональда Трампа і пропонував відкрити йому сторінку.

Про це пише The Washington Post з посиланням на власні джерела.

Сидорко писав до штабу Трампа двічі: у січні 2016 року і в листопаді, за кілька днів до виборів.

5 листопада він написав: «Ми допоможемо вам з розкруткою сторінки на нашу аудиторію в 100 мільйонів користувачів». Листи були адресовані синові Трампа Дональду-молодшому і директору з соціальних медіа в штабі мільярдера Дену Скавіно.

Чи відбулося хоч якесь співробітництво, невідомо. Офіційної сторінки у Трампа «ВКонтакте» досі немає.

Допомогу зі створенням сторінки Трампа в російській соціальній мережі запропонував британський піарник Роб Голдстоун, який і пов'язав штаб Трампа з Сідоркова. Він же організовував зустріч Дональда-молодшого і зятя Трампа Джареда Кушнера з російським юристом Наталією Весельніцькою, яка нібито повинна була передати якісь компрометуючі матеріали на Хілларі Клінтон. Як стверджують учасники цієї зустрічі, в дійсності обговорювалися американські санкції проти росіян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus