USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Влада нищить бізнес, бо мстить за Майдан,- Наливайченко

24 Червня 2011 15:37

Партія регіонів мститься учасникам «помаранчевої революції» законами, що нищать малий та середній бізнес, - вважає голова політичної ради партії «Наша Україна» Валентин Наливайченко.

Про це політик повідомив 23 червня під час прес-конференції в Луцьку.

Політик каже, що представники влади не врахували інтереси малих підприємців під час «податкового майдану» і таким чином тисячі малих підприємців уже закрилися або пішли в тінь.

«Влада, «Партія регіонів» мститься малому та середньо бізнесу, який в 2004 році скинув «кучмізм», який в 2004 році зупинив корупцію,свавілля та зловживання владою. Це є не нормально, це не правильний шлях розвитку країни, коли люди при владі починають переслідувати власних громадян і власний малий бізнес, це є неправильно колись будь-яка реформа душить малий бізнес», - зазначив Наливайченко.

Окрім цього Наливайченко зазначає, що нині відбуваються політичні репресії і щодо колишніх лідерів держави. Судовий процес над Юлією Тимошенко він назвав «політичним переслідуванням, що має ознаки упередженості, відбувається в спосіб, який протеречить національного законодавства та цивілізованим підходам».

«Закон оди один для всіх, але правосуддя має вчинятися відкрито без грифів таємності і без упередженості. Всі справи мають бути саме так представлені», - зазначив голова політради партії «Наша Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ага Показати IP 30 Червня 2011 12:14
Когда подобные заявления делает сбу-шник, слёзы просто сами текут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus