USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Володимир-Волинська міськрада підтримала європейський курс

25 Листопада 2013 13:47
Звернення до Президента України щодо зриву підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС одноголосно прийняли під час позачергової сесії Володимир-Волинської міської ради сьогодні, 25 листопада.

Перед затвердженням порядку денного депутат міськради Сергій Коба вніс пропозицію урочисто підняти прапор Євпросоюзу перед міською радою. Цю пропозицію було підтримано, і в середу, 27 листопада, під час чергової сесії, прапор ЄС висітиме поряд з прапором України, що символізуватиме підтримку європейських цінностей та європейський вибір Володимира-Волинського.

«Володимир-Волинський – тисячолітнє місто, яке географічно знаходиться чи не найближче до Європейського союзу. І весь позитив, який може прийти в Україну, разом з європейськими правилами гри, наше місто отримає найпершим. Поряд з тим, в разі непідписання угоди про асоціацію з ЄС, Володимир-Волинський першим відчує на собі негативні наслідки», - наголосив депутат міськради Сергій Коба.
Крім того, депутат вніс пропозицію додати до тексту звернення вимогу відставки уряду Азарова, яке також було підтримане депутатами.
«24 листопада 2013 року по всій Україні пройшли багатотисячні мітинги в підтримку європейського напрямку розвитку країни. Однією із перших вимог українців є відставка уряду Азарова та відновлення переговорного процесу та підписання угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом», - зазначив Сергій Коба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus