USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські депутати вирішили «інтегрувати Україну до Європи». ФОТО

13 Листопада 2013 17:31
З проханням підписати Угоду про Асоціацію України та ЄС звернулись до Президента України Віктора Януковича, Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та Голови Верховної Ради України Володимира Рибака депутати Волинської облради.

Таке рішення депутати прийняли під час сьогоднішньої 22-ої сесії Волиньради.

Водночас, депутат Волинської облради Святослав Боруцький, під час обговорення євроінтеграційного питання зазначив, що цілком підтримує ідею звернення, однак має певні переконання щодо намагань Партією регіонів зірвати підписання Угоди про Асоціацію України з ЄС.



Також певні зауваження внести у текст звернення бажав депутат Сергій Слабенко, але його пропозицію не підтримали.



Загалом за те, щоб надіслати письмове звернення до українських президента, прем’єра та голови ВРУ проголосували 46 із 49 зареєстрованих депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Европейський волиняка Показати IP 13 Листопада 2013 18:14
А тепер хай войтович зніме европейський прапор який він вішав біля облради, розірве на два шматки і засуне собі і своєму сину -алкоголіку в ...вухо!
А ндрій Показати IP 14 Листопада 2013 08:35
Шановний Європейський волиняка,що цурається або боїться навіть назвати своє ім"я! Вам від того буде легше,як Войтович виконає Ваше побажання?Так би хотілося,щоб такі як Ви хоч інколи користувалися органами свого організму за призначинням,а не думали тим місцем,де спина міняє свою благородну назву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus