USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Усі проекти щодо лікування Тимошенко Рада провалила

21 Листопада 2013 11:45
Верховна Рада не підтримала жодного з семи проектів щодо лікування ув'язнених за кордоном, - повідомляє «Українська правда».
За прийняття за основу проекту Анжеліки Лабунської проголосували 194 депутати.
Також 192 голосами провладна більшість провалила проект Яценюка і інших лідерів опозиції щодо амністії Тимошенко.
Також 195 голосами провладна більшість провалила проект Сергія Міщенка щодо лікування за кордоном і не прийняла його за основу.

«У нас вибір, чи увійти в історію, чи в неї вляпатися. Хочу звернутися до ПР, виконайте свою обіцянку, коли ви говорили, що за закон Міщенка ви будете голосувати, як один. Покажіть своє обличчя. Думайте, як ви після цього вляпаєтесь в історію», - зазначив Міщенко, представляючи свій проект.

Наступним ВР голосували проект Володимира Купчака, яким він повністю скопіював відкликаний Яценюком законопроект. За проголосували 193 депутати. Під час презентації проекту Купчаком, опозиція кричала «тушка».

ВР відмовилась підтримати за основу проект Ляшка про амністію Тимошенко. За проголосували 190 депутатів

Проект опозиції, який напрацювали представники опозицій в рамках робочої групи з врахуванням поправок ПР, підтримали 195 депутатів.

Перед цим, оголошуючи рішення фракції «регіоналка» Ганна Герман заявила, що робоча група з підготовки проекту закону щодо лікування ув'язнених за кордоном має продовжити свою роботу.

«Коли ми чуємо, що президент має дати вказівку парламенту, задаю питання, чи розуміє Яценюк, куди ми йдемо. В Європі парламенту не дають вказівки, і до таких стандартів ми повинні прагнути», - сказала вона у відповідь на заклик Яценюка, щоб той дав вказівку Парті регіонів підтримати законопроект, який дозволить підписати угоду про асоціацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
:fuhjr Показати IP 21 Листопада 2013 11:49
Слава українцям, які мають "таких" депутатів!!!!
Хірург Показати IP 21 Листопада 2013 14:08
Якщо закон під Тимошенко робити то тоді матимуть змогу і бажання всі зеки на лікування за бугром...............
Тартак Показати IP 21 Листопада 2013 15:32
Мабуть багатьом треба лікувати голову.Необхідно зробити парламент на громадських засадах і виплачувати депутатам відрядні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus