USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як пропаганда впливає на молодих росіян: найяскравіші відео

12 Лютого 2016 16:35
Російська пропагандистська машина вміло працює з різними верствами суспільства, зокрема — із молоддю. Юнаки та дівчата записують звернення до "переляканих" українців та міжнародних організацій, просячи покарати Обаму та переконуючи — "санкцій не бояться", - пише «Канал 24».

Наприклад, взимку 2015 року низка студентів калінінградських вишів записала відеозвернення до українців, розповідаючи про "антиконституційний переворот" в Україні та "демократичний референдум" у Криму.

Влітку 2015 року звернення до українців записали "бойові буряти Путіна" — мовляв, українці настільки перелякані, що їм ввижаються російські війська на Донбасі, а скоро "ввижатимуться гоббіти, підіслані Путіним".



Інша російська молодіжна спільнота під назвою BULAVA'S вирішила продемонструвати, що санкції росіянам не страшні. Придумали цікавий спосіб —роздягнулися на морозі, пояснюючи, що "труднощі роблять нас сильнішими".

А нещодавно в Інтернеті з'явилось не менш епічне відео, на якому студенти кількох російських вишів звертаються до ООН та особисто Генерального секретаря Пан Гі Муна, а також Гаазького трибуналу із вимогою "покарати" Президента США Барака Обаму.



Однак не вся російська молодь піддається на пропаганду, яка ллється на них з екранів телевізорів та сторінок преси. Так, ще у лютому 2015 року низка студентів московських та петербурзьких вишів опублікувала відеозвернення до українських однолітків, в якому висловили надію, що ненависть між українським і російським народами не збільшуватиметься. Своє звернення молоді люди присвятили закінченню переговорів у Мінську, які відбувались у ті дні.

Інші відео можна подивитися за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хрен собачий Показати IP 12 Лютого 2016 16:53
Втрачене, зомбоване покоління...
Димас Показати IP 12 Лютого 2016 16:59
Дібіли!Всіх в купу і скинути ядерну бомбу
Українець до Димас Показати IP 13 Лютого 2016 12:29
Нащо переводити білок? На корм свиням.
rrr Показати IP 12 Лютого 2016 17:38
ці відео це не пропоганда це постановка... хоча звісно пропоганда діє...
Сераховичі Показати IP 13 Лютого 2016 12:24
таку ж інформацію отримують на донбасі в лнр Харкові .Криму та й по всій Украіні по кабельному ТБ та через " супутник "

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus