USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ЄС дасть Україні 600 мільйонів євро

10 Лютого 2017 14:46
Європейський Союз найближчим часом виділить Україні макрофінансову допомогу в розмірі 600 млн євро. Про це під час зустрічі з прем'єр-міністрів України Володимиром Гройсманом заявив президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер, інформує видання "Факти і коментарі".

Виділення коштів, за його словами, стало можливим завдяки проведеним урядом нашої країни реформ.

«Український уряд проводить реформи. Цього достатньо, щоб виділити 600 мільйонів. Це буде зроблено (виділення коштів) в найближчі тижні », - сказав Юнкер.

До слова, нагадаємо, тим часом американські експерти проаналізували ситуацію в Україні і вважають, що президент США Дональд Трамп може припинити фінансування України і влаштувати перевірку фінансових коштів, отриманих нашою країною від США раніше. На думку експертів, український уряд, замість того, щоб вирішити внутрішні проблеми, найняв лобістів з Вашингтона для залагодження проблем з адміністрацією Трампа.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЦЕ ЧИТАЙТЕ: УКРАЇНСЬКА ВЛАДА МОЖЕ ЛИШИТИСЯ БЕЗ ДОПОМОГИ США. ДУМКА

Відзначимо, раніше Володимир Гройсман виступаючи в Брюсселі на конференції, присвяченій економічному розвитку України, заявив, що проводяться в нашій країні реформи покажуть видимий результат вже в цьому році.

«Якщо є скептичні думки про те, що реформи в Україні не відбуваються, то я б так не сказав. Ми поки не відчуваємо результатів цих реформ, і з цим я можу погодитися. Але я точно знаю, що в 2017 році нам вдасться закріпити і прискорити економічне зростання, і кожен український громадянин відчує, що і чому відбувалося, і як починає змінюватися його життя», - зазначив глава уряду.

До слова, зміни українці відчули уже з початку нового року. Зокрема, з 1 січня підвищився акциз на алкоголь, паливо і сигарети, змінилася система нарахування пенсій, помітно зменшилась кількість студентів, які отримують стипендії.

Він також заявив, що з часом Україна має намір подати заявку на вступ до Європейського Союзу.

«Ми розуміємо, що нам потрібно виконати наше домашнє завдання. Я вважаю, що в рамках десяти років - це той час, що якщо йти швидко і якісно, ​​ми зможемо відповідати стандартам, які дозволять нам вступити в ЄС. Але треба важко над цим працювати », - сказав Гройсман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
корінний лучанин Показати IP 10 Лютого 2017 14:55
Чому не повідомляєте ,що в обмін на ліс кругляк.лузери.
Анонім Показати IP 10 Лютого 2017 17:13
Жебраки!!! Банда ідіотів!!! Шо ми зробили за 25 років!!! А нічого, розкрали, розвалили, знищили все, молодці- так дальше тримати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus