USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступник керівника адміністрації Президента сьогодні у Луцьку

18 Жовтня 2013 09:16
Сьогодні Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова здійснить робочу поїздку до Волинської області, про це повідомляє прес-служба Президента.
Зі слів представників прес-служби облдержадміністрації, вона ознайомиться з роботою Волинського обласного центру кардіоваскулярної патології на базі Луцької міської лікарнії та Центру надання адміністративних послуг у Луцьку.

Також Ірина Акімова у приміщенні облдержадміністрації проведе нараду з питання «Організація надання медичної допомоги при серцево-судинних захворюваннях: міжнародний та регіональний досвід».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
578 Показати IP 19 Жовтня 2013 13:44
приїздить 1 заступник голови Адміністрації Президента України на Волинь і настільки зневажає волинян, що не тільки їх називає волиньчанами а і плює на те, що тут розмовляють українською, а валить на данєцкапанянтном...і таке керує країною, і вважає себе інтелектуалом
Ольга Показати IP 20 Жовтня 2013 03:22
Тот транспорт, что приехал сегодня к моей сестре в Луцке на вызов скорой помощи назвать трудно . Внутри там не было ничего , кроме каталки , не было даже крюка , чтобы при необходимости задеть капельницу . О дефибрилляторах и другой аппаратуре речь вообще не идет. Осветительная лампа над головой и та висела , как говорят , на честном слове . Между тем, они знали , и на 103 это зафиксировано , что едут к человеку с очень высоким давлением и сердечными болями ... Я думала таких машин в областном центре Волыни уже нет , потому отчитываются наши чиновники совсем о другом - о новых,быстрых , полностью укомплектованых ... Я бы и сама верила , если бы не убедилась в обратном. Хотя , врачи , спасибо им , помогли , вкололи все , что нужно в таких случаях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus