USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З’їзд у Києві очима волинянина. КОМЕНТАРІ

16 Червня 2013 19:00
Волинянин побував на об’єднавчому з’їзді партії «Батьківщина» у Києві, що відбувся 15-ого червня цього року.

Із Волині у З’їзді взяв участь Олександр Мартинюк. Він розповів «Волинським новинам», що у столиці планувалось до 3-х тисяч учасників. За даними правоохоронців, на Михайлівській площі зібралося 1500 учасників з'їзду, - пише ТСН.

«Враження - переважно позитивне. Тішить, що до З'їзду вдалося усунути основні конфліктні моменти, котрі перешкоджали об'єднанню. Сильне враження справив лист Юлії Тимошенко до учасників З'їзду, зачитаний її донькою Євгенією. Є однозначне враження, що Юлія Володимирівна за час ув'язнення глибоко переосмислює і власну політичну діяльність, і діяльність партії. Прозвучали слова гідні справжнього державного діяча», - додає Мартинюк.

Він також вважає, що у цій ситуації визнали попередні помилки і бажання їх не повторювати, а також є бачення політичної стратегії і для оновленої партії і для країни.

«Чи «могло бути краще»? Я думаю від урочистого заходу за визначенням очікувати чогось більшого не доводиться». Мартинюк також зауважив, що на майбутнє йому б хотілось, аби політичні лідери стали практичнішими і більш «земними».

Він вважає, що суспільство очікує сьогодні від опозиції чіткого бачення подальших дій, реальних програм. Критика діючої влади мусить містити альтернативу: що потрібно зробити інакше, якою має бути інша влада від моралі - до економіки. Хоча це питання більше не з'їзду, а щоденної копіткої роботи, - зазначає Мартинюк.

З'їзд «Батьківщини» у Києві відбувся без порушень громадського порядку. Під час з'їзду в Києві екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко була переобрана головою ВО «Батьківщина», а головою політради партії обрано Арсеній Яценюк.
Також З'їзд партії висунув Тимошенко єдиним кандидатом у президенти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пасічник Показати IP 16 Червня 2013 21:09
Мертві бджоли не гудуть)))
Гоша Показати IP 17 Червня 2013 04:49
До речі Саша гідний кандидат до міської ради, чекаємо тебе Саша у наступному скликанні
дідо Показати IP 17 Червня 2013 06:44
Це ж секта. Бахиня- відомакримінальниця.
Вася Показати IP 17 Червня 2013 07:58
Лист з тюрми - називається малява

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus