USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ігрові майданчики у Луцьку віддали комунальникам

29 Жовтня 2014 18:07
Дитячі ігрові та спортивні майданчики, що на вулиці Володимирській, передали на баланс жеків.

Про передачу на балансоутримання дитячого ігрового та спортивного обладнання стало відомо під час засідання 65-ї чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 29 жовтня.

Зі слів Луцького міського голови Миколи Романюка, у зв’язку з виробничою необхідністю, керуючись статею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою покращення благоустрою міста та належного утримання дитячого ігрового та спортивного обладнання, міська рада прийняла рішення: дозволити департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради передати безплатно на баланс житлово-комунальним підприємствам № 2, 3, 11, товариству з обмеженою відповідальністю «М.Ж.К.», ОСББ «Володимирська 97», будинковому комітету «Надія», дочірньому підприємству «Комунальник» дитяче ігрове та спортивне обладнання, встановлене на території міста.

Серед атракціонів, які передали комунальникам, - подвійна гойдалка на ланцюгах, пісочниця з двома лавками, карусель, гойдалка-балансир на вулиці Володимирській, 105; каруселі на Володимирській, 107 та 108; гімнастичний комплекс та пісочницю з двома лавками на вулиці Володимирській; ігровий комплекс «Універсал» на Володимирській 112; гойдалка – балансир та пісочниця велика з двома лавками на Володимирській, 113; та каруселю на вулиці Володимирській, 97.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинь Показати IP 29 Жовтня 2014 20:14
Ще забули про пеньок , на який треба посадити цього сраного комсомольця романюка. *** *** *** ***3 !
я Показати IP 29 Жовтня 2014 22:16
там хіба є що передавати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus