USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині судитимуть службових осіб підприємства за «захоплення» землі

25 Грудня 2013 16:27
На Волині приватна фірма незаконно використовувала понад 70 гектарів земель. За незаконне використання земель судитимуть службових осіб підприємства. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Горохівського району завершила досудове розслідування та скерувала до суду кримінальне провадження за фактом незаконного використання земель сільгосппідприємством.

Так, прокуратурою району, в ході проведення перевірки дотримання вимог чинного законодавства щодо розпорядження земельними ділянками було виявлено, що на території Рачинської сільської ради службові особи приватного сільськогосподарського підприємства «Озірці» з 2012 року використовували без правовстановлюючих документів та без орендної плати 71 гектар земель запасу та резервного фонду, чим територіальній громаді завдано збитків на загальну суму 63 тисячі гривень.

У ході досудового розслідування заподіяні збитки підприємством відшкодовано у повному обсязі.

Міру покарання для винних осіб, які незаконно користувались землею визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 25 Грудня 2013 16:47
А що для Притулюка А.П. закінчилося солодке життя, коли вже фірму дочки трусить прокуратура. Немає заводу цукрового і немає вже йому поблажок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus