USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Волині злісних неплатників податку на землю передадуть в руки міліції

8 Червня 2015 16:57
Бюджет Волині страждає через злісних неплатників податку на землю.

Про попередні підсумки виконання місцевих бюджетів області за січень-травень цього року та завдання формування бюджету в червні 2015 року під час оперативної наради сьогодні, 8 червня, повідомив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк.

З його слів, за останні місяці рівень виконання запланованих бюджетних показників підвищився на 1,9%. Виконані усі зведені бюджети районів і міст обласного значення, а також обласний бюджет. При збереженні попереднього рівня надходжень до бюджету у червні цього року очікується перевиконання місцевих бюджетів на 138, 1 %.

Варто додати, що простежується позитивна динаміка надходжень в обласному та усіх інших зведених бюджетах міст і районів. Проти минулорічних ці показники значно підвищилися в усіх адміністративних одиницях області.

Однак, у порівнянні з минулим роком, на 1,3 мільйона гривень скоротились надходження до обласної казни з продажу землі.

«Я мав розмову з керівником фіскальної служби області. Я наказав йому підготувати низку документів про злісних неплатників податку на землю та передати в правоохоронні органи. Минулого місяця грошові надходження до бюджету із податку на землю становили 37 мільйонів гривень, тоді як цього місяця очікується 61 мільйон надходжень із земельного податку. Ще мінімум половина такої суми у нас десь гуляє між бізнесом і фіскальною службою за рахунок неоформлених договорів та реєстраційних документів», - зазначив голова ОДА Володимир Гунчик.

Він зауважив, що ініціює позачергову сесію облради у другій половині липня для того, щоб розглянути підсумки роботи за перше півріччя і внести корективи в обласний бюджет.

«Не чекайте кінця червня, голови РДА. Вже відпрацьовуйте пропозиції», - резюмував посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus