USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стіни волинського архіву руйнуються. ФОТО

28 Квітня 2016 13:46
Будівля Волинського держархіву руйнується. Тріщини на несучих стінах збільшуються ледь не щодня. Найголовніша причина – інтенсивний рух транспорту на вулиці Ветеранів.

Про це стало відомо під час 7 сесії міської ради 27 квітня.

Так, у своєму депутатському запиті голова фракції УКРОП, депутат Ігор Поліщук розповів, що до нього звернулися представники колективу обласного держархіву.

НДІ «Проектреконструкція» після експертизи будівлі на вулиці Ветеранів встановили, що стан несучих стін держархіву є неприданим для експлуатації. Стан решти будівельних конструкцій - задовільний. Тенденція руйнування продовжується й надалі, з такими темпами несучі стіни архіву швидко опиняться в аварійному стані.

Головна причина такого руйнування - інтенсивний рух автотранспорту, який спричиняє вібрацію стін.
Директор свого часу звертався до Луцької міської ради, аби на вулиці встановили дорожні знаки для обмеження руху вантажівок.

Але по тому, як ці знаки встановили, спеціально створена комісія з числа працівників архіву 22 березня нарахували з 8 по 9 годину ранку 767 транспортних засобів, з них - 8 автобусів, 32 буси і 9 вантажівок.
Тому у своєму запиті Ігор Поліщук звернувся до начальника патрульної поліції Луцька Олександра Вовченка та луцького міського голови Миколи Романюка, аби вони в межах своєї компетенції посилили контроль за дотриманням дорожніх знаків біля архіву та посприяли припиненню руху вантаж транспорту.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кисіль Показати IP 28 Квітня 2016 23:26
Понад 20 років біля архіву рухався транспорт, а стіни почали тріскатись після будівництва поряд Казкової оселі. Ви думаєте це співпадіння?
Правдоруб Показати IP 29 Квітня 2016 13:41
Ото клоуни! Він руйнується бо рядом ох***ний будинок відгрохали, а не через "інтенсивний рух автотранспорту, який спричиняє вібрацію стін." Ще пішоходів припишіть сюди, бо тупотять нозями! За д**ілів усіх мають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus