USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«1+1» запускає телепроект про проституток

23 Січня 2010 18:13
25 січня ТСН запускає новий спецпроект, присвячений проблемі проституції в Україні, «Тіло – в діло». Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».
Над проектом працюватимуть журналісти Ірина Маркевич та Ігор Бондаренко. У 8 серіях проекту розглядатимуться такі теми: як українські дівчата приходять у проституцію і хто їх вербує; чому вони погоджуються на роль секс-рабинь і чи легко їм після цього повернутися до звичайного життя; чи потрібна нашій країні легалізація проституції тощо.
«Думаю, нічого принципово нового ми не розкажемо. Але якщо після перегляду серіалу «Тіло – в діло» хоч одна дівчина зупиниться і не зробить кроку до життя, повернення з якого немає, це буде для нас справжньою перемогою», - зазначив Ігор Бондаренко.
Проект виходитиме в межах основного випуску ТСН о 19.30, – пише Телекритика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саня Показати IP 23 Січня 2010 20:17
Всі чудово знають,що проблема проституції в нашій країні існує.Я думаю,що не один раз всі ті,хто так з нею так активно бореться хоча б раз не користувався послугами повій.Робити проституцію легальною не вигідно,бо гроші підуть не до тих кому треба.А так у мутній водичці рибка водиться! Євро2012 на носі,не думаю,що туристи з цивілізованої Европи до нас приїдуть зі своїми повіями.Скільки б це було грошей в бюджет нашої країни аж страшно подумати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus