USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Audi рекламує самогубець-невдаха. ВІДЕО

12 Січня 2010 11:27
Новий 2010 рік почався для знаменитої німецької автомобільної марки зі скандалу через рекламний відеоролик, що негативно впливає на імідж популярного бренду, до виготовлення якого, за твердженням керівництва автовиробника, компанія не має жодного стосунку.
Усі ті, хто стежить за рекламою Audi, без перебільшення шоковані появою в Інтернеті нового відео, в якому молодий чоловік намагається покінчити з життям.
Водій Audi A5 з дизельним двигуном прокладає в салон автомобіля шланг від вихлопної труби і засинає. Проте, прокинувшись, він помічає, що залишився живий, і його спроба самогубства виявилася невдалою – його врятували надчисті вихлопи автомобілів Audi. Ролик прокоментований слоганом: «Чисті дизельні технології. Добре для довкілля. Добре для Вас».
Представники німецького автоконцерну виступили з офіційною заявою з приводу цього ролика, інформує rosinvest.com.
Співробітники компанії вважають це відео справжнім несмаком і заявляють, що не робили цієї реклами. Ні музика, ні шрифт у даній рекламі не відповідають прийнятим компанією, і цей ролик є незаконним. На закінчення представники Audi заявили, що відео буде негайно видалено з сайтів відеохостингу.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
WULF Показати IP 13 Січня 2010 12:01
а по мне-так прикольно,это не женские прокладки восхвалять.с чувством юмора и меры у автора ролика респект,жаль АУДИ не может принять прикол...
Sergiy Показати IP 13 Січня 2010 14:24
Ролик сделает свое дело, а рекламистов не смогут обвинить в дерзости, потому что это как бы и не они =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus