USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Автомотофестиваль «AUTOWESTERN» відбудеться поблизу Луцька

21 Серпня 2013 12:48
6 жовтня у селі Крупа, на території колишнього аеропорту, відбудеться автомотофестиваль «AUTOWESTERN», інформують організатори заходу.
Мета фестивалю – ознайомити населення Західного регіону України з сучасним авто-ринком і ринком супутніх товарів та послуг. Організатори заходу особливий акцент зроблять на інноваціях у автовиробництві, зокрема, на електромобілях.
У програмі фестивалю передбачено велику виставку сучасних автовиробників, ретро-автомобілів, тюнінгованих авто і з аерографією; виставку виробників супутніх товарів; а також автозмагання - заїзди на чверть милі – драгрейсинг, де можуь взяти участь всі бажаючі; мотозмагання - змагання автомайстерень; визначення переможців у номінаціях. А ще - картинг–змагання.
Зі слів організаторів, вони обіцяють відвідувачам і учасникам заходу насичену шоу-програму на весь день.
Близько 16.00 стартуватиме концертна програма, під час якої відбудеться виступ місцевих рок-колективів – VISKULA, SAT, MANGUST, АПОКРИФ та білоруського рок-гурту Steel RazoR. Концерт, своєю участю, підтримають танцювальні коллективи - Cannabis Dance та інші.
Також у шоу-програмі фестивалю передбачаються розваги, змагання і майстер-класи для дітей, виступи каскадерів, благодійна авто-мийка за участю представниць прекрасної половини людства.
У фестивалі братимуть учать представники багатьох відомих марок автовиробників, представники АЗС, підприємства, що пропонують послуги ремонту, тюнінгування і аерографія, підприємства-виробники і реалізатори усіх супутніх авто-товарів.
Детальніше про захід можна ознайомитись тут: http://vk.com/event57389455
Організатори фестивалю запрошують усіх бажаючих до участі.
Довідки за тел.: 290258, 095 901 07 05
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПЕТРО Показати IP 21 Серпня 2013 13:19
КЛАССНО
8 до ПЕТРО Показати IP 21 Серпня 2013 16:47
херня це все. збереться пару машин ы то не супер класу. от ы весь фестиваль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus