USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бандера, Сташинський та Кірстен Данст - в одному фільмі? ФОТО

8 Грудня 2012 13:46
Вбивця Степана Бандери Богдан Сташинський стане головним героєм фільму грузинського режисера. На головні ролі у стрічці планують запросити відомих голлівудських акторів.

Про це повідомляє ТСН.

Грузинський кінорежисер Заза Буадзе готується до зйомок фільму про агента КДБ Богдана Сташинського, вбивці ідеолога українського націоналізму Степана Бандери. На головні ролі в картині «Любов вбивці» Буадзе планує запросити відомих голлівудських акторів - Сема Райлі та Кірстен Данст, розповів режисер в інтерв'ю ZN.UA.



За словами Буадзе, Райлі сподобався сценарій. «Якщо він дасть остаточну згоду, то можливість запросити Кірстен Данст істотно зростає, бо вони добре одне одного знають, оскільки разом зіграли у згаданій картині «На дорозі». Тож тепер багато що залежить саме від того, чи братиме участь у фільмі Сем Райлі», - зазначив він.



Також режисер наголосив на тому, що фільм, хоч у ньому і йдеться про вбивство Степана Бандери, зовсім не політичний. «Убивство Бандери - це всього лише один з епізодів. У сценарії йому відведено не більше сторінки. Там є й убивство Льва Ребета, якому також віддано одну сторінку. Це фільм насамперед про історію кохання Інге Поль і Богдана Сташинського, від рук якого загинули Бандера і Ребет», - зауважив він.

Грузинський митець також повідомив, що стрічкою зацікавилася знаменита американська студія «Stone Village Pictures», яка буде брати участь за умови, якщо в ньому з'явиться Кірстен Данст. Мовляв, не виключено, що підключиться і німецька студія «Bavaria Film».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ґрыцько Показати IP 8 Грудня 2012 15:23
Кірстен Данст у ролі Бандеры...Ґы...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus