USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Закарпатський «морж», який ходить по жаринах, побував у Луцьку

28 Жовтня 2013 15:07
Йому – 66. Він грає у хокей і ходить по розпеченому вугіллі (у прямому сенсі слова). А ще – пише кандидатську роботу. Богдан Дикий із міста Мукачево приїжджав на Волинь зі своєю командою взяти участь у змаганнях з інлайн-хокею серед аматорів. Під час короткої перерви між матчами кореспонденту Волинських Новин вдалося поспілкуватися з цією неординарною особистістю.

«Займаюся тим, чим медицина не хоче займатися»

Нагадаємо, цими вихідними у Луцьку відбувся міжнародний турнір з хокею на роликах. Змагання відбулися за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».
«Хокей – це суспільне явище для розвитку спорту у нас, в Мукачево. Свого часу, в краї ми мали дуже потужну команду з хокею.
Хокей – це чоловічий вид спорту, який вимагає від людини характеру. Це не футбол, за який люди платять шалені гроші. Гравцеві легенько вдарять по нозі м’ячем – і він валяється по траві, конає. Ганьба!», - емоційно переконує чоловік.
Богдан Дикий - кандидат наук, доцент Ужгородського національного університету, голова правління Мукачівського міжрайонного хокейного клубу «Мукачево», а ще він - голова Асоціації здорового способу життя та оздоровлення природними способами «Закарпатський морж». Чоловік не просто займається спортом, він ще й пропагує оздоровлення природними способами і має запатентовану програму моржування.
«Я займаюся тим, чим медицина не хоче займатися. Ця програма моржування запатентована, не має аналогів, вона не схожа на всі відомі методики. Завдяки цій методиці людина адаптується до будь-яких змін температурних режимів», - переконує морж із Закарпаття.

По розпеченому вугіллі - під музику

Цей чоловік підкорює не лише воду, а й вогонь. Він разом зі своїми однодумцями ходить по розпеченому вугіллю, температура якого досягає 400 градусів за Цельсієм – без будь-яких неприємних наслідків.

«В моїх руках нічого не пече. Під час вуглеходіння використовую народну древню музику, наприклад, танець аркан. Перед цією дією промовляється спеціальна молитва, робиться жертва – вино, хліб і мед. Наш девіз – «Я сильний духом», - розповідає Богдан Дикий.

Крім розпеченого вугілля, під ногами у нього може бути й бите скло.

А ще чоловік не визнає сучасну християнську релігію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus