USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат міськради контролював колег із секундоміром. ФОТО

25 Листопада 2013 18:34
Годинні переговори є безрезультатними, - вирішив депутат Луцької міської ради і приніс на сесію секундомір, щоб контролювати тривалість виступів своїх колег.

Інцидент трапився сьогодні, 25 листопада, під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Майже годину депутати обговорювали проект рішення «Про розгляд причин та обставин, що призвели до критичної ситуації довкола ПАТ «Західінкомбанк» і порушення прав громадян-вкладників та термінів повернення вкладів населенню», після чого Анатолій Бірюков не витримав і попросив своїх колег бути більш лаконічними.

Посадовець продемонстрував секундомір, який приніс з собою, та попрохав присутніх контролювати час виступів. Адже, з його слів, годинні переговори є безрезультатними.

Крім цього, депутат запропонував не вживати слів «незаконний» та «злочинний», якщо по відношенню до цих осіб або організацій немає відповідного рішення суду. Зокрема, це стосувалось висловів екс-мера Луцька Богдана Шиби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 25 Листопада 2013 19:47
ну дуже цікава новина!
Міля Показати IP 26 Листопада 2013 08:18
Навєрно проблєми з головой у цього дупотата.
Смс Показати IP 26 Листопада 2013 08:21
Цікавий цьой Шиба. 20 літ займає посади у владі і всьо врємя в опозиції. Це ж треба вміти, бути весь час коло корита і постійно плювати у нього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus