USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футболістів «Шахтаря» зобразили на полотні

31 Грудня 2009 10:09
Українська художниця отримала золоту медаль та пропозицію відкрити філіал виставки в Донецьку 2012 року.
Українська художниця Тетяна Пономаренко-Левераш повернулася з найпрестижнішої у світі виставки – Міжнародного Бієнале сучасного мистецтва в італійській Флоренції – із золотою медаллю.
Картини донеччанки з зображенням футболістів «Шахтаря» у різних образах потрапили до мистецьких каталогів усіх галерей та аукціонів світу. На полотнах – художник Брандау, моряк Жадсон, лицар у шкурах Фернандіньо, мушкетер Чигринський. У цій колекції засновники фестивалю побачили ідею об\'єднання націй, адже сама команда «Шахтар» інтернаціональна.
Донецька художниця побувала на конкурсі такого рівня вперше. Крім золотої медалі «Лоренцо Неперевершеного» як знак найвищої оцінки таланту художниці та дипломів, Пономаренко-Левераш запропонували до Євро-2012 відкрити філіал Бієнале у Донецьку.
Майстриня хоче надалі малювати портрети людей, які прославили донецький край – шахтарів, спортсменів, зірок балету – пише ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus