USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Google тепер шукає українською мовою

2 Липня 2013 18:29
Google запустив голосовий пошук українською мовою. Поки що голосовий пошук працює лише на смартфонах на базі ОС Android, а пізніше з'явиться і в iPhone, - інформує ТСН.

У вівторок, 2 липня, запустили голосовий пошук Google українською мовою для мобільних пристроїв на базі Android, повідомили представники Google Україна.
Як стало відомо, голосовий пошук доступний для мобільних Карт Google та Навігації.

Розробники також зазначили, якщо телефон користувачів, які хочуть використовувати голосовий пошук, працює з ОС Android версії 2.2 та вище, то вони побачать значок мікрофона на віджеті пошуку Google на робочому столі смартфон.

Все, що їм потрібно буде зробити для початку роботи функції пошуку, - це натиснути на значок. В іншому випадку, зазначили в компанії, користувачі зможуть встановити програму голосовий пошук з Google Play. У Google зазначили, що під час використання пошуку необхідно одночасно говорити тільки однією мовою, а для зміни мови пошуку буде потрібно змінити налаштування мови. В компанії повідомили, що найближчим часом голосовий пошук Google також стане доступним для iPhone і для браузера Chrome на десктопах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus