USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Головний полісмен Нью-Йорка навчав луцьких міліціонерів, ФОТО

15 Серпня 2013 18:40
Дільничних інспекторів Луцька навчав професор США Джим Альбрехт. Він прибув до нашого міста, щоб навчати згідно з програмами «Співпраця міліції і громади» та «Вирішення програм громади», - повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Джим Альбрехт – професор університету, проте у нього великий досвід роботи у поліції, останніми роками очолював поліцію Нью-Йорка.

Отож, сьогодні у сесійній залі міської ради відбулася нарада дільничних інспекторів Луцька за участю експерта спільного проекту МВС України та відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Джима Альбрехта, першого заступника міського голови Святослава Кравчука, начальника міліції громадської безпеки, заступника начальника УМВС України в області Володимира Поліщука, начальника Луцького МВ УМВС України в області Василя Марчишака.

Джим Альбрехт розповів про роботу дільничних інспекторів Америки, поділився досвідом застосування цих програм не лише у США, а й Європі та Африці. Її втілення значно збільшило довіру громади до правоохоронних органів.

Святослав Кравчук зазначив, що міська влада сприяє роботі дільничних інспекторів, фінансує енергетичне забезпечення відділків, також на підтримку їх роботи виділила 40 тисяч гривень. Зараз працюють над питанням покращення житлових умов працівників міліції. Планується у наступному році виділити дві квартири для кращих правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 15 Серпня 2013 19:31
Знизькою зарплатою хороших дільничих не буде. Собача робота за копійки.
Лучанин Показати IP 15 Серпня 2013 22:59
Ну це приблизно те саме що для сантехників хірург проводить лекції як краще оперувати.
Сміх і гріх Показати IP 15 Серпня 2013 23:08
"Поліцейська академія".
321 Показати IP 16 Серпня 2013 10:40
цікаво, а хто у Луцькій міліції найкращий міліціонер, і хто саме отримає квартиру...?
332 Показати IP 16 Серпня 2013 12:01
Може він навчить Луцьку міліцью не кришувати за відкати збанкрутілий "Західінкомбанк" ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus