USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Як Ніфонт заробляв свої перші гроші. ФОТО

25 Жовтня 2013 19:00
В інтерв'ю волинським ЗМІ під час висадження соснових садженців в честь 1025 річниці хрещення Київської Русі, митрополит Луцький і Волинський Ніфонт розповів, як він заробляв свої перші гроші.
ЧИТАТИ ЩЕ: Як народжувався священний ліс на Волині. ФОТО. ВІДЕО
Так, владика зізнався, що ліс він дуже любить, колись він там практично жив. І, поринувши у спогади, розповів історію, як будучи зовсім юним, заробляв на дарах природи:

«Одного року в дитинстві назбирав та насушив 25 кілограмів грибів. І кожен кілограм продали по 24 карбованці, ще на ті гроші. Пам’ятаю, за ті гроші мені купили сукняний піджак, штани хороші та кирзові чоботи. То я вже був тоді підпарубком, заробив сам собі».

На другий рік майбутній владика таким чином назбирав на годинника:

«А то що ж, хлопці мають годинники, і взуття, а я ходив у порваних та латаних штанах… То і я собі потихеньку ставав парубком на той час», - згадує Ніфонт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
вітя Показати IP 25 Жовтня 2013 20:55
молодець аби ше кожен так заробляв перші гроші
ще один колега Показати IP 26 Жовтня 2013 09:09
Що за мода пішла? Якщо Клімчук хоче, щоб його прізвище писали через "і", то і владика туди ж? Церковний календар Української Православної церкви, а це не "ВН", представляючи нашого митрополита, весь час пише "Нифонт", і це, на мою думку, правильно. Чого ж тоді під Рассєю чи під КлІмчука косимо? Одне волинське телебачення так його називає, то й зрозуміло, там С.Пирожко, отже, помилки бути не може. А наш владика, незалежно від того, він Ніфонт чи Нифонт, всеодно чудова людина. Хай Бог дає йому здоров’я.
Оо Показати IP 26 Жовтня 2013 10:15
"Ніфонтом", а не "Нифонтом" хоче бути він сам...
влад Показати IP 26 Жовтня 2013 16:13
це людина яка дійсно гідна поваги до неї
Той, хто знає Показати IP 26 Жовтня 2013 17:50
До монахів більше застосовують старослов’янські форми, до "білих" священиків - сучасні. А Пирожко Волинським уже давно не керує. І взагалі, причому тут як НІфонт заробляв гроші до садіння лісу.
Кум Показати IP 27 Жовтня 2013 15:12
Ніфонт, бо Московський патріархат. Був би Київський - був би Нифонт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus