USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Якою мала бути жінка у ХХ столітті. ФОТО

4 Листопада 2013 14:00
Культура «дівчат пін-ап» (pin-up) набрала популярність на початку 20 століття і протрималася до 80-их і навіть 90-их років. До неї відносять як реальні фотографії знаменитостей, які вважалися на той час секс-символами, так і картинки, що зображують ідеалізовані версії того, як, на думку художника, повинна виглядати гарна і приваблива жінка, - інформує Gazeta.ua.

Американський ілюстратор Гіл Елвгрен став одним з найбільш значущих і комерційно успішних художників, що спеціалізуються на пін -апі і завдяки йому прославилися.

Його дівчата не були фатальними коханками, які розбивають чоловічі серця. Він намагався показати невинних «дівчат з сусідньої вулиці», привабливість яких «несподівано» розкривається, коли ми застаємо їх зненацька в різних конфузних ситуаціях.

У цій збірці - деякі з робіт художника, пліч-о -пліч з фотографіями реальних дівчат, з яких вони були змальовані.





































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Натка Показати IP 4 Листопада 2013 14:53
Виставили асортимент якогось борделю і абсолютно безпідставно узагальнили , що це "жінка ХХ століття"- ідеал до якого просто таки прагнули всі жінки.
Натці Показати IP 4 Листопада 2013 17:41
Не тошни, шо ти як ханжа, їйбо... По ділу - гарний пінап, з легким налітом еротики
для особливо обрарованих Показати IP 4 Листопада 2013 19:49
а мені такі жінки гарні. набагато апетитніші, аніж деякі жінки, які виглядають ніби з концтабору

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus