USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Юна ковельчанка отримала новий лист - тепер від Кличка. ФОТО

15 Червня 2013 18:00
Відповідь від всесвітньо відомого боксера та українського політика Віталія Кличка отримала ковельчанка Марійка Мовчан, яка листувалася з монархами та Папою Римським.

Про це повідомили у Волинській ОДТРК.

Так, 8-річна Марійка Мовчан з Ковеля писала листи королеві Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Єлизаветі ІІ, Папі Римському Бенедиктові ХVІ , а також отримувала відповіді від королівства Монако. Окрім цього, дівчинку запросили на «Педан-Притула Шоу», де вона разом із ведучими шоу написала листа Віктору Януковичу.

Цього разу юна ковельчанка написала боксеру та політику Віталію Кличку. Як повідомили у прес-службі Громадського добровільного об’єднання «Дитячі мрії», Віталій Кличко особисто подякував Марійці Мовчан і її рідним братам – Борисові та Павлу за підтримку, креативність, а також поділився власним досвідом успішного досягнення поставленої мети.

«Безперечно досягнення будь-якої мети не дається легко. Для подолання перепон на шляху до неї необхідна підтримка близьких людей, однодумців, віра, сила не здаватися на півшляху та натхненна праця, спрямована на її досягнення», - написав політик у своєму листі дітям.

Також здійснення мрій побажав відомий український спортсмен дівчинці з Волині і всій її дружній родині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus