USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кандидати в президенти дебатують у 3D-мультику. ВІДЕО

12 Січня 2010 16:17
Телеканал «Сіті» презентував мультиплікаційний серіал власного виробництва «Усіх на дебати».
Цього року політична агітація набуває більш ширших масштабів. Біл-бордів, наметових містечок, і купи агітматеріалів уже не достатньо. Вдаються до більш сучасних методів. Так, телеканал «Сіті» презентував мультиплікаційний серіал власного виробництва «Усіх на дебати». Унікальний мультиплікаційний проект вперше реалізовує технологію 3D-анімації на вітчизняних теренах, – інформує ХайВей.
Події розгортаються у шинку «Наші печінки», де ведучий Мойсей Котигорошко зібрав десятку провідників «політиків» України. У вибухових ток-шоу за участю таких собі Богосливської та Вітрянки, Мнущенка та Паценюка, Тягнивбока та Комуненка розгортаються псевдополітичні дебати про реалії та майбутнє нашої великої країни. Загалом проект складається з 25-ти 5-хвилинних серій. У політичному двобої зійдуться 10 провідних «політиків» країни. Арбітром їх суперечок виступає мультиплікаційний герой з характерним профілем Мойсей Котигорошко.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus