USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кошторис волинського фестивалю сягнув 200 тисяч гривень. ФОТО.ВІДЕО

31 Липня 2013 19:40
Три дні поспіль Володимир-Волинський святкував своє 1025-річчя.

Зі слів художнього керівника фестивалю Андрія Шоцького кошторис фестивалю становить майже 200 тисяч гривень та з міського бюджету кошти не були залучені. Лише пожертви підприємців та спонсорів.
Цьогорічний захід, як і щороку, тривав три дні. Найбільше відвідувачів прийшло саме в останній день, адже тоді відбувався «Володимирський узвіз» та виступ гурту Скрябін.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО МИ ЗНАЄМО ПРО ФЕСТИВАЛЬ СВОГО РЕГІОНУ. ІНТЕРВ'Ю

Уперше на фестивалі започаткували «Майдан розваг» з святом морозива, вуличними танцями гурту «M-jump Open STREET DANCE», виставками, майстер-класами, конкурсами дитячого малюнка, запусками повітряних зміїв та іншими розвагами, зокрема звучали російськомовні пісні. Впродовж всього свята гості могли насолодитися піснями, спробувати медовухи, повчитися гончарній справі, замовити портрет, придбати елементи народного рукоділля та просто позабавлятися.

З минулорічних конкурсів залишився Всеукраїнський конкурс молодих виконавців сучасної української пісні, легкоатлетичний пробіг, святковий молебень з нагоди свята, танцювальна програма «Під звуки музики оркестру…» для людей старшого покоління, виставка собак та вже згаданий вище «Володимирський Узвіз». На святі міському голові Петру Саганюку вручили колар – почесний «знак міського голови», який він зможе використовувати «з метою вшанування історичного минулого та час прийому офіційних делегацій, урочистих заходів, публічних та телевізійних виступів, сприятиме підвищенню іміджу міста на державному та регіональному рівнях», - інформують у міськраді Володимира.

Правохоронці, кажуть, були приємно подивовані, адже святкування пройшло досить спокійно.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мешканець Показати IP 31 Липня 2013 22:00
Кумедний пузань на фото!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus