USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

КВНщики з Луцька перемогли у хмільному українському місті

21 Жовтня 2013 08:50
Збірна КВН Луцька Замок Любарта виборола путівку до фіналу Подільської Ліги КВН, що відбудеться у найхмільнішому місті країни.

Так, 18-ого жовтня збірна команда КВН з Луцька яка виступає за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» взяла участь у півфіналі Подільської Ліги КВН у Хмельницькому.

У грі, окрім того, брали участь:

БезНа - місто Вінниця
Ми з 90-х - Хмельницький
Наш формат - Кам'янець-Подільський
Замок Любарта - збірна Луцька


ЧИТАТИ ЩЕ: ЗАМОК ЛЮБАРТА ЗДОБУВ ПЕРЕМОГУ У НОВОВОЛИНСЬКУ. ФОТО

Згідно з результатами трьох конкурсів: візитка, розминка та відео - Замок Любарта посів перше місце і отримав путівку до фіналу, який відбудеться 7-го грудня.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗАМОК ЛЮБАРТА - У ФІНАЛІ ПЕРШОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІГИ КВН. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я Показати IP 21 Жовтня 2013 14:48
З Луцька там немає жодного КВНщика!
Назар до Я Показати IP 21 Жовтня 2013 17:46
Ну що ж ми того чекали))))) Про перемоги команди вже нічого сказати, команда вже все всім довела) Залишилось останнє)) Назар - вже більше року живе та працює в Луцьку. Рома - не знаю скільки часу мабуть роки 4ри вчиться в Луцьку Андрій також вчиться в Луцьку Також в команді (ковельчанин, києвлянин, житель світу та Білорус) - ніхто не каже що ми корінні жителі міста, але це не обов"язковий фактор для того щоб любити Луцьк і представляти його у всій Україні! Гідно представляти!!! Команда поєднала в собі хороших КВНщиків. Результат тому ігри які команда проведе до кінця року : 1. Фінал Першої українськької ліги (хто з волинських команд досягав такого рівня?) 2. Фінал Подільської ліги 3. Фінал Луцької Ліги 4. Півфінал ліги МАХАЧ м. Полтава 5. Півфінал ліги Н 6. 25тий Міжнародний фестиваль Кивин 2013 - 2014 (хто з волинських команд досягав такого рівня?) І це лише за пів року існування команди!Далі краще. Тому давайте нарешті адекватно сприймати інформацію! Луцьк нарешті має достойну команду КВН в цьому нічого поганого нема, тому навіщо це все?)
inside Показати IP 21 Жовтня 2013 14:59
Шановний "Я", не треба писати те, що ви достеменно не знаете.
Микола Показати IP 22 Жовтня 2013 13:30
"достойну команду КВН"?? А що у Вас окрім грошей є?
Назар до Микола Показати IP 22 Жовтня 2013 20:07
досвiд!актору!та авторький потенцiал!думаю цього достатньо.
inside Показати IP 26 Жовтня 2013 19:26
Шановний Микола, а що є в житті у вас окрім можливості анонімно комментувати новини? Реально хотілося б почути відповідь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus