USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Літо у Луцьку завершить джазовий фест

26 Липня 2013 16:10
Шостий міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation» відбудеться в Луцьку в останні дні літа, - йдеться на сайті фестивалю.

Головні концерти фестивалю відбудуться 30-31 серпня у Луцькому замку та 31 серпня у Рівненському музично-драматичному театрі.

Цього року програма міст відрізнятиметься. Родзинками сцени у Рівному стануть Боріс Саволделлі (Італія), квінтет Танела Рубена за участі Кадрі Вууранд та Крістіана Рандалу (Естонія), та Crystal Quartet Олексія Боголюбова (Україна).

До джазової «кооперації» фестивалю долучились Львів, Київ та Ужгород. Італійський віртуоз ‒ вокаліст матиме концерт у Львові, а естонський квінтет захоплюватиме симпатії глядачів в Києві та Ужгороді.

У Луцьку ж «Art Jazz Cooperation» прийматиме відомих українських джазменів Наталію Лєбєдєву та колектив «Bloom Band».

Об’єднає фестивальні майданчики визнаний барабанщик з Чікаго Френк Паркер, який гратиме разом з Андрієм Арнаутовим, Анастасією Литвинюк, Тарасом Баковським та вокалісткою з Польщі Анною Анджієвською. З українськими джазменами Френк познайомився під час літньої джазової школи у Львові, де він проводив лекції та майстер-класи.

Окрім концертної програми, на гостей фестивалю чекає традиційне унікальне поєднання різноманітних жанрів мистецтва в темі джазу, а саме:
• Музичні виступи та джем-сейшни (Луцьк, Рівне)
• «Слухаємо музику разом» – лекція радіоведучого, журналіста, джазового популяризатора, голови продюсерского центру «Jazz In Kiev» і просто гуру українського джазу Олексія Когана (Рівне);
• Майстер-клас з гри на ударних інструментах від Френка Паркера. Музикант викладає курси ударних інструментів в університетах та коледжах США і є членом Міжнародної Асоціації викладачів традиційного джазу. (Луцьк)
• традиційне «Джазове Кіно», що проходитиме 30 серпня за участі піаніста Олексія Боголюбова (Рівне);
• Виставка найкращих робіт фотоконкурсу «Джазові Емоції», та фотоконкурс для рівненських фотографів «Найкращі світлини фестивалю «Art Jazz Cooperation» (Рівне);
• «Джаз під відкритим небом» – концерт гуртів Mystery та Jade Street з Яною Міськовою, що відбудеться 25 серпня до Дня Міста (Рівне).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus