USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка потрапила у співоче шоу «Голос країни».ВІДЕО

30 Травня 2011 12:15
Лучанка Ольга Орловська, вокалістка луцького гурту «В.О.Д.А», потрапила у число учасників співочого телепроекту на каналі «1+1» «Голос країни».

Зйомки передачі, у яких взяла участь дівчина, відбувались ще в квітні. Проте про свій успіх, окрім рідних, співачка нікому не розповідала.

«Я сама була здивована, що мене показали 29 травня. Казали, що передачу зі мною покажуть десь влітку», – зізналась вона.

Ольга Орловська розповідає: аби потрапити на телешоу, вона спочатку взяла участь у доефірному кастингу, який проводився під керівництвом музичного продюсера проекту Костянтина Меладзе.

Відомому композитору сподобалась авторська пісня Ольги, тому дівчина і потрапила до наступного етапу творчого змагання – «сліпих прослуховувань».

За правилами шоу, чотири авторитетних у музичному світі особи, кожен із яких представляє певний музичний жанр, прослуховують учасника під час телеефіру, проте не бачать його на сцені. Співаки, які сподобаються суддям, потрапляють до команд кожного з цих музичних авторитетів. Після завершення цього етапу відбуватимуться змагання між командами.

Виступ лучанки сподобався усім чотирьом суддям: Олександру Пономарьову, Діані Арбеніній, Руслані Лижичко та Стасу П’єсі.

Після свого виступу Орловська пішла у команду до рокерші Діани Арбеніної, яка під час шоу висловила найбільше захоплення талантом лучанки.

Проте сама Ольга зізнається: хотіла попрацювати з Русланою, але відмовити Арбеніній не змогла.

«Мене вибрали, мабуть, тільки тому, що я співала власну пісню. Там беруть участь такі професіонали, які вже позакінчували консерваторії і об’їздили пів’Європи. Змагатись буде дуже складно», – поділилась враженнями дівчина.

Нагадаємо, у 2010 році гурт «В.О.Д.А» з Ольгою Орловською брав участь у конкурсі "Україна має талант"






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Юрист Показати IP 30 Травня 2011 12:27
На мою думку, там без погодження з продюсерами жодного слова ніхто не скаже і пальцем не поворухне. Все робиться для того, щоб зробити шоу. Там напевно кожен знає, що має сказати, кого вибрати і т.д. ИМХО
V Показати IP 30 Травня 2011 12:56
А чого? Прикольно! В.О.Д.А. - Волинська обласна державна адміністрація! :) Коли вони встигли гурт сколотити і солістку підібрати?! :)
Роман Показати IP 30 Травня 2011 13:00
Дивно, у Матвієнко значить майбутнього у проекті не має, а тут є....
Юрист Показати IP 30 Травня 2011 14:21
Роману, я ж кажу, шо добре вони знали, що співає Матвієнко. Але її голос не входить в формат шоу, тому задача була просто її (Матвієнко)засвітити і все. Думаю вона і так задоволена, що її показали по ТВ.
Мішка Показати IP 30 Травня 2011 14:59
Оля, молодчинка, так держать, ты выбрала Диану, а это вихрь эмоций и профессионализм!!! Одноклассники с тобой! Молодчинка еще раз и еще раз!
Ната Показати IP 30 Травня 2011 17:09
Оля молодець! Але мені шкода хлопчину з Рівного.Багатьох повибирали з набагато гіршими вокальними даними.
тома Показати IP 30 Травня 2011 20:10
та ясно, що там все продумано. на те воно і телешоу! але виступ дівчини з луцька такий милий був. сподобалось!
Роман Показати IP 30 Травня 2011 20:18
Пам'ятаю як виступ гурту В.О.Д.А. порвав Бандерштат. Оля дійсно має дуже класний голос, тому в Голос Країни попала заслужено.
Аня Показати IP 30 Травня 2011 23:30
Оля, так тримати! Ти досягнеш своїх вершин!
Секрет Показати IP 31 Травня 2011 00:04
Нікому не кажіть, але на це гавношоу справжніх виконавців запрошують а не вони проходять кастинг. Доречі Олю туди запрошували :-). В другому турі вона пролетить... дивіться ТВ і вірьте тому, що вам впарюють. Ой забув сказати відсилайте побільше СМС.
іу Показати IP 31 Травня 2011 16:52
продажна музика для продажних шоу піпл хаває шоу біз крутиться тільки Олі потрібно запамятати раз і назавжди що як вона туди потрапить так її звідти і викинуть дивуюся що не вистачає сили робити свій проект музичний
Сергій Показати IP 5 Червня 2011 12:31
Прикро, що гурт ВОДА поступово зникає... "іу 31 травня 16:52 Відповісти продажна музика для продажних шоу піпл хаває шоу біз крутиться тільки Олі потрібно запамятати раз і назавжди що як вона туди потрапить так її звідти і викинуть дивуюся що не вистачає сили робити свій проект музичний" Повністю згоден. Не подобається мені ця тенденція, коли самобутні музиканти бігають по розважальним шоу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus