USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани виграли найкращий відпочинок на планеті. ПОДРОБИЦІ

3 Липня 2013 08:41
Лучанин Олександр Ярмолюк став переможцем акції від одного із туроператорів України «Лучший отдых на земле».

Разом зі своєю коханою Світланою Лисенко тепер він зможе відвідати 28 країн світу. На подорожі їм дали 270 днів. Переможець не лише безкоштовно буде їздити й літати світом, жити в готелях та харчуватися там, а й отримуватиме зарплату. За умовами акції «Лучший отдых на земле» Олександр стане ще й «народним кореспондентом» і протягом поїздки буде ділитися своїми враженнями, фото і відеозаписами про свою подорож на платній основі.

«Волинським Новинам» вдалося поспілкуватися зі щасливою парою.

Подарунок повернувся сторицею

За словами Олександра Ярмолюка, зі своєю дівчиною Світланою Лисенко почав зустрічатися на початку цього року, та коли дізнався, що став переможцем акції, навіть не роздумував кого з собою взяти у цю грандіозну подорож. Адже фактично завдяки Світлані він і виграв. Молодий чоловік вже бував за кордоном, відвідав не одну країну Центральної та Західної Європи, а от Світлана за межі України не виїздила. Усе почалося з того, що Олександр вирішив зробити для коханої подарунок – відпочинок у Греції.

Провідна туристична агенція України, у зв’язку із п’ятнадцятиріччям свого заснування, проводила розпродаж путівок. Також, у рамках святкування «дня народження», проводилася акція «Лучший отдых на земле». Два місяці тим, хто придбав тур у агенціях, які співпрацюють із туроператором, вручали сертифікати. Вони давали право стати учасником акції. Такий сертифікат отримав і Олександр. Перший тур відбору переможців конкурсу здійснювався автоматично. Із десяти тисяч учасників комп’ютер вибрав десять людей, серед яких був і лучанин.

Фортуна не відвернулася

«Коли ми дізналися, що пройшли перший відбір, то були просто щасливі. Якщо нас вибрала машина з такої кількості людей, то далі нам не могло не пощастити. У свою перемогу вірили до кінця, молилися, друзі та рідні тримали за нас кулаки й фортуна не відвернулася», - розповідає Світлана Лисенко.

Так і сталося. Журі, до якого входили представники туроператорів TEZ TOUR, Turtess Travel, Наталі Турс, Аккорд-Тур, TPG, Оазис і Join up, більшістю голосів вирішили, що конкурсний відеоролик Олександра - найкращий і саме йому буде дано можливість здійснити неймовірну подорож у 28 країн світу.

Скористатися шансом на всі 100%

Світлана та Олександр про свою перемогу дізналися буквально за три тижні після повернення з Греції. Туроператор дає можливість відмовитися від подорожі у будь-яку країну із 28, що пропонується, однак молоді люди не мають наміру хоч від чогось відмовлятися.

«Хочемо скористататися своїм шансом на всі сто відсотків», - заявив Олександр Ярмолюк.

Переможець акції та його дівчина працюють. Світлана Лисенко –продавцем-консультантом в магазині «Органікмаркет» Центру культури та здоров’я «Благомед», Олександр Ярмолюк інженером-будівельником у ПП «Промбуд-5». Та вони сподіваються, що їхнє керівництво все зрозуміє, пробачить.

Молода пара, крім особистих речей, збирається у подорож взяти з собою щоденник, де кожен із них буде описувати свої враження від подорожі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанин Показати IP 3 Липня 2013 09:02
Заздрю білою заздрістю
Наталя Показати IP 3 Липня 2013 09:16
Просто мрія...Хай гарно відпочивається!
велика зелена волинська жаба Показати IP 3 Липня 2013 09:22
От побачите,-ніде вони не поїдуть. Туроператор просто їх тупо кине... Найбільше, що дадуть - Крим, максимум на 2 тижні.
натка до велика зелена волинська жаба Показати IP 3 Липня 2013 22:18
вони круті) красавчики наші! і все реально! хто в таке не вірить і не спробує, той має таку думку як і Ви) зараз робимо їм візи-мульти і вони їдуть в нас в Європу=) першою Саша обрав Словаччину)
111 Показати IP 3 Липня 2013 10:06
Вітаю. Я за вас голосував
Сем Показати IP 3 Липня 2013 10:34
Два місяця підряд будуть "грішити" в одному ліжку!
математик Показати IP 3 Липня 2013 11:02
хіба 270 днів - це 2 місяці?
няня до математик Показати IP 3 Липня 2013 11:55
Це 9 місяців!
математику Показати IP 3 Липня 2013 12:24
ну Сем так аби ж комент ляпнути. Чи хтось щось знає конкретно чи ні, чи хоча б уважно читає статті (як принаймні Ви зробили) - називається "пишу шонібудь" аби обгадити.
Не переймайся до математику Показати IP 3 Липня 2013 13:06
Це заздрість, найпопулярніша риса українця. Та і з амурними ділами не фонтан, раз таку "болючу" для себе проблему проектує на молодих людей...
Олександр Показати IP 4 Липня 2013 23:28
Вони молодці, вони круті, вони мали виграти... Я Вас вітаю друзі, Ви самі-самі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus