USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький театр їде на гастролі. ГРАФІК

30 Липня 2013 15:00
Наступні три місяці Народний аматорський театр-студія «ГаРмИдЕр» Луцького районного будинку культури проведе на фестивалях Волині, Львівщини, Криму, а також у Польщі та Естонії, - інформують у прес-службі театру.

Найближчим часом луцький театр помандрує до Польщі на Європейські Дні Добросусідства «Кордон – 1055», що проходитимуть 9-15 серпня у селах Збереже/Адамчуки (Люблінське воєводство, Влодавський повіт, гміна Воля Ухруська/Волинська область, Шацький р-н). Там гармидерці покажуть одну із частин свого речитативно-пластичного дійства «Містерія любові». Театр виступить 11 серпня на території Польщі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ ТЕАТРАЛИ ЇДУТЬ В ЕСТОНІЮ

16-18 серпня, «ГаРмИдЕр» помандрує на Львівщину, на фестиваль «ЗАХІД». На арт-сцені театр покаже свою найсвіжішу виставу – постановку п’єси відомого письменника-сатирика Олега Чорногуза «За 10 % або брат Васі».

Восени театрали продовжать свої подорожі. Зокрема, «Містерію Любові» вже у вересні вони повезуть на фестиваль «Любителивы» (Естонія, м. Сілламяе), куди театр пройшов конкурсний відбір.

Після повернення до Луцька, гармидерівцям ніколи буде відпочивати, адже 27-29 вересня спільно з Луцькою міською радою вони прийматимуть театралів із інших міст та країн: у Луцьку, відбудеться Перший міжнародний театральний фестиваль «Мандрівний вішак».

А вже у жовтні «ГаРмИдЕр» помандрує на Кримський півострів на театрально-дизайнерський фестиваль «Живи-2013», який відбудеться в санаторії«Сонячна долина» (Чорноморський район АР Крим) під гаслом «Постдрама». Там, луцькі театрали покажуть документальну виставу «АУ! Сказане мільйонам». Після перегляду вистав дизайнери «ділитимуться враженнями» створюючи афіші на основі побаченого.

А ще цьогоріч «ГаРмИдЕр» святкуватиме своє 10-ліття, що стане ще одним приводом для зустрічі зі своїми глядачами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus