USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На гармонізацію думок за стародавньою культурою запрошують лучан

9 Серпня 2013 11:34
Майстер-клас із арт-терапії «Мандала гармонії із кольорового піску» відбудеться за давньоіндійською культурою, поінформували організатори заходу.
Мандала – коло, в яке вписуються різноманітні фігури. Слово «мандала» походить із Древньої Індії і означає «священне коло». Виявляється кожного разу перед будівництвом храму індійські монахи створювали величезну мандалу із піску, коло, в якому розміщували різноманітні візерунки. Це займало у них близько місяця, а потім вони в одну мить змітали пісок і висипали у річку, щоб показати швидкоплинність життя.
На майстер-класі «Мандала гармонії із кольорового піску» учасники кольоровий пісок висипати не будуть, а навпаки приклеять його, створивши певні символи і фігури.
У повідомленні йдеться, що фігура кола здатна до гармонізації і об’єднання думок – усі ми навіть у мові використовуємо «коло спілкування», «коло друзів», «за круглим столом». Тому мандала із кольорового піску підкаже, що потрібно її творцеві для життєвої гармонії, а також кожен учасник у якості зворотнього зв’язку дізнається про те, як його сприймають інші і які сильні сторони у нього є.
Ведуча майстер-класу, Ольга Созонік – арт-терапевт, тренер програм особистісного розвитку, керівник обласної громадської організації «Корпорація щастя».

Організатори розповіли, що захід відбудеться у суботу, 10 серпня 2013 року, о 18:00 у співпраці із творчою кав’ярнею Луцька, що на проспекті Волі, 16г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus