USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Велетенську грибницю на 1000 грибочків знайшли на Волині. ФОТО

7 Жовтня 2013 09:54
Велетенську грибницю, в якій виросло майже 1000 грибочків, подарували журналістам редакції газети Волинь-нова.

«Витвір» природи був схожий на сукупність опеньок чи то гливу. Дехто зі сторонніх людей, які побачили цей дар природи, казали, що це — спарасіс, а інші — трутівник, якого вживати не можна.

Щоб продемонструвати читачам цю унікальну грибницю, яка, до речі, виросла на корені дуба на подвір’ї жителя Щитинської Волі Миколи Магдисюка, фотокореспондент Олександр Філюк зробив знімок, коли редактор відділу розповсюдження і творчого розвитку газети Олександр Куденчук (на фото)намагався «зважити» грибну сімейку в руках.

На його авторитетну думку дарунок потягнув щонайменше на 20 кілограмів. А ще ми хотіли б подякувати водієві маршрутного автобуса Луцьк — Хабарище Михайлу Вітинюку, який погодився такого «пасажира» привезти у Луцьк, а також розповсюджувачу нашої газети Василю Феленчаку, який «приютив» на півдня на автостанції цю передачу, поки ми не забрали її у редакцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus