USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На ярмарку у Луцьку муніципали розігнали селян-порушників

6 Липня 2013 16:30
Поблизу торгового центру «Глобус» на вулиці Єршова вже вкотре відбувся ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки. Однак муніципальна дружина розігнала селян, які продавали продукцію без холодильників, - повідомляє «Під прицілом».

Інцидент трапився сьогодні, 6-ого липня.

Варто сказати, що сьогодні на ярмарку було набагато менше торгових точок, ніж зазвичай. Сезонних фруктів та ягід у продажу майже не було.

Крім того, багатьом селянам, які виставили на продаж свою продукцію, довелося спаковувати її та їхати додому. Зокрема, це стосується тих, хто привіз на ярмарок молочні та м’ясні вироби.

Справа в тому, що ці два види сільськогосподарської продукції товаровиробникам необхідно продавати, зберігаючи їх у спеціальному холодильному обладнанні. Якщо ж такого обладнання немає, продаж дозволено лише до 9 години ранку.

Так, приблизно об 11 годині на ярмарок прибули представники Волинської обласної державної лабораторії ветеринарної медицини та Муніципальної дружини міста, які попросили продавців, які не мали холодильного обладнання, негайно зібрати свою продукцію та залишити місце торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саша Показати IP 7 Липня 2013 06:23
і що на рахунок цього скаже Карпюк з Климчуком? з такім успіхом треба розігнати всі базарчики і базари....
Александр до Саша Показати IP 7 Липня 2013 09:55
А вы в Евросоюз хотите или нет?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus