USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Найкращі фотознімки природи 2009 року. ФОТО

13 Грудня 2009 14:12
У Лондоні виставили 100 найкращих фотографій 2009 року, надісланих на конкурс «Veolia Environement Wildlife Photographer». Більшість знімків надійшли на конкурс із Англії та Сполучених штатів. Однак переможцями стали фотомайстри із Росії, Близького Сходу, Африки та Китаю.
За версією організаторів ТОП-100 - Музею природничої історії та англійського журналу «BBC Wildlife Magazine», найкращі фотографії зняті в місцях із дикою природою, позбавлених урбанізації.
«Цього року ми вперше отримали листи з Бангладеш, Гватемали, Македонії, Оману, Катару, Тунісу, Бахрейну, і ми вперше обрали переможцями листи з Естонії, Ефіопії та Чеської Республіки», - сказав голова журі Джемм Вебстер.
Перша п’ятірка переможців конкурсу:
1. Конкурс виграв знімок іберійського вовка. Тварина на фотографії схожа на коня, який стрибає через дерев’яний паркан.
 
2. Другу сходинку рейтингу посів знімок, який виглядає як малюнок олівцем. Насправді ці «чорні хмари»  - зграї тисячі чорних шпаків, які нависли над долиною. Автор-фотограф Денні Грін використовував повільний затвор апарату, щоб показати швидкість і політ птахів.

3. Російський фотограф Ігор Спіленок спіймав у кадр хороброго кота, який охороняє свою територію від лисиці, втричі більшої від нього.

4. Фотомайстер Андраш Месарош сфотографував на потужний зум-об’єктив, як червона мураха п’є з дощової краплі, балансуючи на квітці мальви.

5. Іще один фотограф, 16-річний Фергус Гілл зробив рідкісне фото двох жовтогрудок, які борються за сніп вівса, - повідомляє «Газета по-українськи» з посиланням на The DailyMail.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
seal Показати IP 13 Грудня 2009 15:04
Класні фотки. Особливо вразила №2. Справді схожа на малюнок.
Юка Показати IP 13 Грудня 2009 15:58
просто вражаючі шедеври!!!! фото одне краще другого! перше і друге фото - слів не вистачає, висловити своє захоплення, а останнє - авторові всього 16 років, а вже такий майстер
OrestN Показати IP 13 Грудня 2009 18:47
дійсно. дуже гарні фотографії.
VSC Показати IP 14 Грудня 2009 11:04
Очень классные сюжеты. Сейчас каждый, у кого в руках есть цифромыльница, мнит себя фотографом. А поймать сюжет и сделать из него маленький фотошедевр, дано далеко не всем.
Таня Показати IP 14 Грудня 2009 14:42
Переглянувши ці фото, ще раз переконалася яка чудова і мальвнича матінка природа. Звірі просто супер. Фотографам БРАВО...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus