USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Незвичайна музика: «Оркестр Че» в Луцьку 2.03. ВІДЕО

18 Лютого 2013 16:47
Харківського авторського року зможуть «вдихнути» лучани 2-ого березня – до Луцька вдруге з акустичною програмою приїжджає «Оркестр Че».

«Квартира FM» запрошує всіх шанувальників живої музики на перформанс «Оркестру Че», що відбудеться 2-ого березня у кінозалі «Рояль» за підтримки Волинської обласної філармонії.
А попередньо о 15:00 2-ого березня відбудеться відеочат з Оркестром Че на «Волинських Новинах», під час якого музиканти виконають декілька своїх пісень в прямому ефірі.

Концерт розпочнеться о 19:00 у Волинській обласній філармонії. Запрошення на подію можна придбати у крамниці «Кіт Горошко», що на Книжковому пасажі, або в організаторів.



Трішки про
У мережі музику харківського «Оркестру Че» характеризують як visual art rock, оскільки концепція гурту полягає у злитті театру та музики. Виступали музиканти географічно досить розширено: крім Росії та України це - Німеччина та Польща.



«Оркестр Че», зокрема, брали участь в унікальному проекті з відомим українським письменником Сергієм Жаданом, а також в декількох сумісних концертах з групами 5'nizza, Lюк, Сергієм Бабкіним, Сенсеєм та іншими.

Нещодавно у 2012-му році гурт відсвяткував своє 10-тиліття, за час якого хлопці видали 5 альбомів. Крім того, «Оркестр Че» завжди славились своїм умінням дивувати і навіть шокувати публіку, поєднуючи на своїх концертах грандіозні театральні перфоманси за участю запрошених акторів.



Трішки історії

Відомо, що Харків є одним з музичних міст України, батьківщиною таких відомих виконавців як Lюк, 5'nizza, Бабкін та Сенсей, ТНМК тощо. В цьому ж місті восени 2002 року з'явився гурт з дивною назвою «Військово-патріотичний оркестр імені Че Гевари». З часом назва сама по собі скоротилася до «Оркестру Че».

Кларнет, гітара і альт давали приголомшливе у своїй мелодиці та дуже незвичайне поєднання. А крім того, декілька нервових, тонких, інколи шокуючих і повних тривоги текстів (тут не обійшлося без впливу футуристів) і перфоманс у виконанні Михайла Кабанова створюють таку картинку, яка здатна викликати будь-які відчуття окрім байдужості.



Хтось про них пожартував: «Оркестр Че», як бойову одиницю, можна спокійно закидати в тил ворога, як сильнодіючий психотропний засіб, здатний шокувати стан цілої армії».



ФОТО: Генадій Шингарьов та Олег Пальчик



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Thor Показати IP 18 Лютого 2013 17:03
В Луцке! Ура!
Хеппі Показати IP 21 Лютого 2013 20:59
А я вже маю квиточок! ура!
Танок Показати IP 22 Лютого 2013 09:19
А ми 6 Вчора купили;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus